Portfolio

KLG Europe

KLG Europe

KLG Europe biedt wereldwijd logistieke diensten en services aan. Van transport over de weg, het water of het spoor tot value added services in onze moderne warehouses. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt.

Over de klant

Net na de eerste wereldoorlog, in 1918, richtte Cornelis Kuijken in Luyksgestel Kuijken Transport op. In 1947 gaat Kuijken Transport de eerste internationale transporten verzorgen. KLG Europe biedt momenteel wereldwijd logistieke diensten en services aan. Van transport over de weg, het water of het spoor tot value added services in hun moderne warehouses. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt!

Als familiebedrijf kiest KLG voor continuïteit en stabiliteit. KLG biedt oplossingen die ook op de lange termijn het beste zijn. Voor uw bedrijf, voor uw mensen én voor uw klanten. Samen met u doet KLG het graag iedere dag een beetje beter.

Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde voor KLG Europe de complete nieuwe maatwerk responsive website. De nieuwe website is meertalig van opzet en kan in de toekomst eenvoudig uitgebreid worden met alle denkbare talen. Op de website worden de diensten van KLG op een duidelijke manier aan de bezoekers gepresenteerd. Ook algemene informatie over het bedrijf en de fraaie historie komen uitgebreid aan bod.

Samen met het projectteam van KLG Europe werd voor de nieuwe website een complete nieuwe navigatiestructuur uitgedacht waarbinnen de belangrijkste informatie snel bereikbaar is. Ook werden alle webteksten opnieuw geschreven en vervolgens vertaald naar het Engels.

Klanten en personeel kunnen via de verschillende portals die aan de website zijn gekoppeld eenvoudig navigeren naar de juiste online tools. Daarnaast is een Service Center Tool ontwikkeld waarmee bezoekers en klanten eenvoudig per land informatie op kunnen vragen over de transportmogelijkheden, douaneafhandeling, rijverboden etc. Uiteraard zijn alle website onderdelen via het CMS eenvoudig te beheren.

Ook op online marketing gebied zijn we aan de slag gegaan voor KLG Europe. Zo werden onder andere een nulmeting, een (internationaal) zoekwoordenonderzoek, een concurrentieanalyse en meer zoekmachine optimalisatie werkzaamheden door ons uitgevoerd.


Website ontwikkeling KLG Europe Venlo

Datum
oktober 2015

Geleverd
Website ontwikkeling
Mobiele websites & apps
Zoekmachine marketing

Delen

Opgeleverd project

Het ontwerp

Homepage

Air & Sea Freight

Sea Freight

Service Center

Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions