Portfolio

Bluefin Financials

Bluefin Financials

Specialist in bemiddeling van financials in Zuidwest-Nederland. Ze verbinden lokaal talent met interim opdrachten én vaste vacatures bij de beste werkgevers van Zuidwest-Nederland. Met meer dan 35 jaar ervaring in bemiddeling van financials weten zij de beste match te maken tussen werk, kandidaat en werkgever.

Over de klant

Een nieuwe naam maar geen nieuwe speler. Al ruim 6 jaar is Bluefin actief (voorheen onder de naam Lefit Financials). Hun ambitie wordt enkel beperkt door het vakgebied en de regio. Binnen deze begrenzing gaan zij voor het hoogst haalbare; ze willen de allerbeste zijn in hun vak en als werkgever.

Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde voor Bluefin de complete nieuwe maatwerk website. Uiteraard is deze website ook weer volledig responsive waardoor hij ook op tablets en smartphones prima functioneert.

Centraal binnen deze website staat het vacatureaanbod van Bluefin. Een fraai aanbod van interim projecten en vaste vacatures. RB-Media koppelde de nieuwe Bluefin website aan Carerix. Carerix is leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreidt over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners.

RB-Media koppelde voor Bluefin al meerdere klanten die actief zijn als personeelsintermediairs aan Carerix. Vacatures worden vanuit Carerix ingelezen op de website en sollicitaties schieten we vanuit de website direct door naar Carerix.

Website ontwikkeling Bluefin Breda

Datum
januari 2017

Geleverd
Website ontwikkeling
Mobiele websites & apps
Webapplicaties
Zoekmachine marketing

Delen

Opgeleverd project

Het ontwerp

Homepage

Referenties

Contact

Dienst

Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions