Portfolio

PFM Underwear

PFM Underwear

Not good but perfect! PFM staat voor performance en  richt zich op mannen die gaan voor de hoogste kwaliteit. Mannen die gaan voor het allerbeste en willen winnen. Kracht, kwaliteit en klasse dat zijn de drie kernwoorden waar PFM altijd voor staat.

Over de klant

PFM staat voor performance. Het Nederlandse ondergoedmerk PFM underwear heeft een uitgesproken mannelijke signatuur. PFM staat voor Performance en dat zie je niet alleen terug in de dynamische designs, maar ook in de PFM underwear campagne voor 2018 met Glory wereldkampioen Rico Verhoeven.

De boxershorts van PFM underwear zijn 'designed by women for men'. Vrouwen weten immers hoe ze hun man willen zien: vol zelfvertrouwen in een goede boxershort. PFM underwear werd begin 2016 gelanceerd door eigenaresse en founder Pauline Mulder. Pauline was een top tennisspeler in haar jeugd, een passie die ze nu doorvertaald naar het streven een topmerk trendy boxershorts neer te zetten.

Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde de volledige maatwerk responsive webshop voor deze klant. De webshop is door ons zo ontworpen dat deze perfect aansluit bij de unieke merkbeleving van PFM Underwear. 

Webshop ontwikkeling Breda

Datum
december 2017

Geleverd
Webshop ontwikkeling
Mobiele websites & apps
Social Media marketing

Delen

Opgeleverd project

Het ontwerp

Homepage

Collectie

Product

Over ons

Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions