Portfolio

Ad Ballon

Ad Ballon

Ad Ballon is het oudste ballonbedrijf van Nederland. Al sinds 1983 voeren ze met veel passie ballonvaarten uit voor particulieren en bedrijven. U kunt bij hen terecht voor alle facetten van het ballonvaren.

Over de klant

Ad Ballon is een professioneel ballonvaartbedrijf gevestigd te Breda en voert vaarten uit door het hele land. In de afgelopen decennia hebben duizenden mensen een ballonvaart bij hen gemaakt en zijn ze in meer dan 30 verschillende landen met een luchtballon actief geweest. Daarnaast hebben ze meer dan 50 piloten opgeleid en staan er vele records en wedstrijdtitels op naam van piloten van Ad Ballon.

Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde voor Ad Ballon de complete nieuwe maatwerk responsive website. Eerder ontwikkelde we ook al de vorige website voor dit mooie bedrijf. Op de nieuwe website staat de presentatie van de verschillende ballonvaarten centraal, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

Naast de ballonvaarten is er op de website ruimte voor de ruime historie van Ad Ballon en informatie over onder andere de vloot en de piloten. Daarnaast zijn er tientallen ballonverhalen terug te vinden op de website. Verhalen over wereldwijde wedstrijden, geslaagde recordpogingen, speciale ballonvaarten etc.

Uiteraard kunnen er via de website ook tickets worden besteld voor de verschillende aangeboden ballonvaarten. Via de website kan het gehele proces vanaf de aankoop van een ticket tot het inplannen van een ballonvaart eenvoudig doorlopen worden. Uiteraard zijn alle website onderdelen via het CMS eenvoudig te beheren.

Ook op online marketing gebied zijn we verder aan de slag gegaan voor Ad Ballon. Zo werden onder andere een nulmeting, een zoekwoordenonderzoek, content advies en meer zoekmachine optimalisatie werkzaamheden door ons uitgevoerd.

Website ontwikkeling Ad Ballon Breda

Datum
oktober 2015

Geleverd
Website ontwikkeling
Mobiele websites & apps
Webapplicaties
Zoekmachine marketing

Delen

Opgeleverd project

Het ontwerp

Homepage

Over ons

Tickets bestellen

Beschikbare data

Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions