Wil jij meer online resultaten behalen?

Marketing uitbesteden

Dan kan marketing uitbesteden hier absoluut bij helpen. Wij leggen je graag uit waar je aan moet denken bij het uitbesteden van marketingwerkzaamheden en hoe wij resultaatgericht met onze klanten samenwerken. 

Neem direct contact op

Waarom je marketing uitbesteden?

Het vertrekpunt voor online succes!

Jij bent zelf erg druk met je core business en laat hierdoor misschien kansen in online marketing liggen. Zonde! Samen kunnen we duidelijke doelstellingen bepalen en hard aan de slag gaan om deze te realiseren. Door marketing werkzaamheden uit te besteden bij een bureau, geniet je van verschillende voordelen:

Expertise Er gaat een team van experts voor je werken, uit verschillende disciplines. Hierdoor heb je veel kennis tot je beschikking. 
Een hogere ROI Door de kennis en ervaring in het team hebben de uitgevoerde werkzaamheden waarschijnlijk een groter effect, ofwel een hogere Return On Investment. 
Alle tools tot je beschikking Voor veel marketing werkzaamheden zijn verschillende tools of software programma's nodig. En die tools zijn voor kleine tot middelgrote bedrijven anders erg duur.
Meetbare resultaten Wij zorgen ervoor dat je resultaten volledig meetbaar worden. Zo zie je precies welke vooruitgang je hebt gemaakt en waar nog verbeterpunten liggen.  
Een schaalbare samenwerking Je beslist samen met ons hoeveel uren je wilt uitbesteden. De samenwerkingen zijn op maat gemaakt! 
Meer tijd over  Door ondersteuning te krijgen voor de marketingwerkzaamheden, heb je zelf meer tijd over voor je core business. 

 

Hoe werkt een marketingbureau?

Als marketingbureau werkt RB-Media samen met klanten in een traject op maat. We luisteren naar jouw wensen, kijken goed naar wat je nodig hebt en op basis daarvan gaan we een effectieve samenwerking aan. Hierbij zorgen we voor:

  • een duidelijke planning, zodat je weet waar de uren voor worden ingezet;
  • wekelijks contact over telefoon of mail voor overleg of een update van de werkzaamheden;
  • periodieke rapportages over de resultaten en de mogelijkheid om bij te sturen.

De werkwijze van RB-Media.

Welke marketingwerkzaamheden kun je uitbesteden?

Wij hebben specialisten in ieder vakgebied en een vaste contact persoon voor elk marketing traject. Afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt, kunnen wij je ondersteunen bij: 

Dus heb je bijvoorbeeld al goede tekstschrijvers in dienst die ontzettend leuke blogs kunnen schrijven? Dan zetten we deze vooral in! Wij zorgen ervoor dat zij volgens een duidelijke strategie te werk gaan, met het oog op resultaat. 

Wat kost marketing uitbesteden?

Dat hangt erg af van het type bedrijf, het aantal disciplines dat je uit wilt besteden, de concurrentie-intensiteit en de doelstellingen die je hebt. En wil je volledig ontzorgd worden in de werkzaamheden, of veel in de uitwerking zelf doen?

Maar met een kleine investering per maand, kun je al grote stappen zetten. Het belangrijkste voor ons is dat wij onze meerwaarde laten zien. Dat betekent dat de kosten die je maakt voor het uitbesteden van de marketing, op zijn minst terug verdiend worden.

Kies RB-Media

De specialisten van RB-Media helpen je graag verder

Er verschijnen iedere dag nieuwe producten op de verkoopmarkt. Het constant ontwikkelen is fundamenteel. RB-Media beschikt over webspecialisten die jou kunnen helpen met het verbeteren en promoten van (specifieke diensten van) jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat onze strategie, jouw strategie wordt. Wij hebben de expertise en het specialisme om jouw bedrijf optimaal te ondersteunen. Ontbreekt het je aan tijd en/of kennis? Wij helpen je graag!

Wil je meer informatie of heb je eventueel hulp nodig? Wij helpen je graag verder, om zo nog meer informatie te geven! Neem eenvoudig contact op.

Wil jij weten of marketing uitbesteden iets voor jou is?

Ik sta voor je klaar! Jesse

Online Marketeer

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Neem contact op!