Referenties

Klanten aan het woord

Bent u benieuwd wat klanten vonden van de samenwerking met RB-Media? Op deze pagina vindt u enkele referenties van zeer uiteenlopende klanten. Heeft u na het lezen van deze referenties nog vragen? Aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

John Dekkers

John Dekkers

Tuinmeesters.com

In het voorbereidende traject is er goed geluisterd naar onze wensen. Ook de uitvoering is als zeer prettig ervaren. Kritische noten waren geen probleem en hebben geleid tot een mooi resultaat. De nieuwe website is een keurig visiteplaatje voor ons bedrijf geworden en bovendien zijn we beter vindbaar op internet. We zijn er trots op! Bedankt RB-Media!

bekijk referentie
Maarten Verbunt

Maarten Verbunt

Star Valley

De medewerkers van RB-Media zijn uitermate betrokken, pro-actief, professioneel en gepassioneerd. Gezamenlijk doen ze er alles aan om van een project een succesvol geheel van te maken; ik zou iedereen hen aanbevelen!

bekijk referentie
Greetje Derks

Greetje Derks

NAC Street League

De samenwerking met RB-Media is een mooie eerste stap om projecten van Teamplay@NAC ook te verbinden met partners uit het regionale bedrijfsleven. Dit project toont daarnaast de maatschappelijke betrokkenheid van RB-Media én de binding met onze club en de stad Breda!

bekijk referentie
Leendert Louter

Leendert Louter

Allinco VCS

Het is prettig zaken doen met Rudy en Teun, ondernemers met passie voor hun vak, voor hun product en voor hun mensen. Een website bouwen is één, maar een oplossing bieden in SEO advies, online marketing- en social media strategie is andere koek. De koek van RB-Media ziet er leuk uit, smaakt goed, en geeft de juiste energie!

bekijk referentie
Madelon Bouman

Madelon Bouman

Media Shapers

Het resultaat dat RB-Media voor Media Shapers heeft neergezet is prachtig. Onze website spat van het scherm maar is ook functioneel en duidelijk. Onze eigenheid zit er in.

bekijk referentie
Anneke Reijerse

Anneke Reijerse

Anneke Reijerse Tekst!

Regelmatig krijg ik offerte-aanvragen binnen via mijn website, die vaak leiden tot nieuwe opdrachten. Als ik dat vertel aan andere zzp’ers zijn ze verbaasd (en een beetje jaloers) omdat het bij hen niet zo werkt. Maar dat is dus de kracht van een goede website!

bekijk referentie
Laden...
Meer laden?
Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2017 RB-Media Internet Solutions