Sander Gerritsen - Peoplesrepublic.nl

Referentie
Sander Gerritsen

Sander Gerritsen

Directeur/Eigenaar, Peoples Republic

In een professioneel, praktisch en creatief proces is onze nieuwe Carerix website tot stand gekomen. We zijn blij met onze keuze voor RB-Media als partner!

Bekijk het project!

Onze online ambities

Vorig jaar werden de beperkingen van onze oude website duidelijk. Niet alleen als uithangbord voor onze corporate communication, maar ook als platform voor verbinding van opdrachten aan kandidaten. Daarnaast begon de oude website ook technisch haar mankementen te vertonen.

We zijn uitgebreid op zoek gegaan naar een partner om invulling te geven aan onze online ambities. Hiertoe hebben we wel 8 partijen uitvoerig gesproken. Onze ambitie was om een veilig, toekomstvast platform te creëren om onze rol als verbinder te kunnen versterken. Dit in een huisstijl die aansluit op onze cultuur en met een partij waarin we met een glimlach tot een professioneel resultaat konden komen.

We hebben voor RB-Media gekozen om dit proces samen in te vullen en zie alhier het resultaat. In een professioneel, praktisch en creatief proces is de nieuwe website met haar Carerix koppeling tot stand gekomen en kunnen we concluderen dat we met RB-Media de juiste keuze hebben gemaakt. Wij zijn dan ook graag partners met RB-Media om onze ambities verder in te vullen!

De door RB-Media geleverde diensten bij dit Carerix website ontwikkeling project:

Samen werken aan een future proof oplossing?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!