Rene Schreuders - Losning ICT

Referentie
Rene Schreuders

Rene Schreuders

Directeur, Losning ICT

Wat ons enorm aanspreekt in RB-Media is hun kennis van online marketing en de vertaalslag die ze daarmee maken naar een prachtige en functionele website!

Bekijk het project!

Strategische sessies over ons merkverhaal en onze doelgroep

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2010 hebben wij alleen focus op onze klanten gehad. Onze website was dus enorm verouderd en paste totaal niet meer bij hoe wij momenteel werken en wat we online willen uitstralen. Daarbij willen we als ICT partner uiteraard ook online gevonden worden voor onze diensten.

Door middel van een aantal strategische sessies met het team van RB-Media hebben we inzichtelijk gekregen wat belangrijke items op onze website moeten zijn. Er is een duidelijk stappenplan om tot resultaat te komen en dat doet RB-Media gewoon heel goed. Ze hebben veel kennis van online marketing en helpen je te focussen op wat wél werkt online.

Prima service, ook na de oplevering van onze website

Daarbij is de communicatie met RB-Media goed en snel. Feedbackpunten worden snel besproken en opgepakt en ook voor vragen zijn ze goed bereikbaar. Dit hebben we ook gemerkt na de oplevering van onze website. Tijdens het vullen van het CMS zijn ze continu voor ons beschikbaar geweest. En ook nu nog worden vragen snel beantwoord.

Doordat er continu met je wordt meegedacht, is het erg prettig om RB-Media als online partner te hebben!

De door RB-Media geleverde diensten bij dit website ontwikkeling project:

Samen werken aan een future proof oplossing?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!