Melvin Wagtmans - Rogelli.com

Referentie
Melvin Wagtmans

Melvin Wagtmans

Operationeel Manager, Rogelli Sportswear

Ook na de live-gang kunnen wij altijd terecht voor vragen, updates, aanpassingen en adviezen zodat de website er altijd tiptop uit blijft zien!

Een prachtig resultaat!

Door de professionalisering van ons bedrijf was de website van Rogelli begin 2017 duidelijk aan vernieuwing toe. Dit mede om de markt beter te kunnen benaderen en de consumenten beter te voorzien van informatie over ons merk, onze producten en onze verkooppunten.

We waren al enige tijd op zoek naar een geschikt internetbureau voordat we bij RB-Media uit Breda terechtkwamen. Na het eerste kennismakingsgesprek was er meteen een wederzijdse klik, onder andere vanwege de gedeelde liefde voor de sport. De veelzijdige expertise die RB-Media in huis heeft, was voor ons uiteindelijk doorslaggevend om samen aan de slag te gaan.

Tijdens de ontwikkelfase van de website hebben we meermaals contact gehad om het proces zo effectief en snel mogelijk te laten verlopen. Dit heeft geleid tot een prachtig resultaat waarbij onze nieuwe huisstijl goed verwerkt is in de lay-out van de nieuwe website.

Ook na de live-gang kunnen wij altijd terecht voor vragen, updates, aanpassingen en adviezen zodat de website er altijd tiptop uit blijft zien. Vanwege onze tevredenheid hebben we RB-Media gevraagd om eind 2017 ook onze Rogelli Teamwear website te ontwikkelen. Deze website is inmiddels ook online na een net zo prettige samenwerking.

Team RB-Media bedankt!

De door RB-Media geleverde diensten bij dit website en webshop ontwikkeling project:

Samen werken aan een future proof oplossing?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!