Project

Nieuwe website voor KLG Europe uit Rotterdam, Venlo en Eerssel!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 6 oktober 2015

Net na de eerste wereldoorlog, in 1918, richtte Cornelis Kuijken in Luyksgestel Kuijken Transport op. In 1947 gaat Kuijken Transport de eerste internationale transporten verzorgen. KLG Europe biedt momenteel wereldwijd logistieke diensten en services aan. Van transport over de weg, het water of het spoor tot value added services in hun moderne warehouses. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt!
Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde voor KLG Europe de complete nieuwe maatwerk responsive website. Samen met het projectteam van KLG Europe werd voor de nieuwe website een complete nieuwe navigatiestructuur uitgedacht waarbinnen de belangrijkste informatie snel bereikbaar is. Ook werden alle webteksten opnieuw geschreven en vervolgens vertaald naar het Engels.

Daarnaast is binnen de website een Service Center Tool ontwikkeld waarmee bezoekers en klanten eenvoudig per land informatie op kunnen vragen over de transportmogelijkheden, douaneafhandeling, rijverboden etc. Ook op het gebied van online marketing hebben we onze diensten in mogen zetten voor KLG. KLG heeft onder andere vestigingen in Venlo, Rotterdam en Eerssel.

Bekijk het project!

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie