Nieuws

Carerix website ontwikkeling door RB-Media!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 2 augustus 2018

Bij RB-Media ontwikkelen we al jaren succesvolle Carerix websites voor personeelsintermediairs! We hebben al Carerix websites mogen ontwikkelen voor partijen uit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Breda en Nijmegen.

Internetbureau RB-Media heeft veel ervaring met de ontwikkeling van Carerix websites en ontwikkelt ook voor jouw organisatie uit de recruitmentbranche een succesvolle Carerix website! Dus ben je op zoek naar een professionele partij die niet alleen een website voor jouw organisatie ontwikkelen maar die ook alles weten over Carerix? Profiteer dan van de jarenlange ervaring van RB-Media op het gebied van Carerix website ontwikkeling!

Samen met jou zorgen we ervoor dat je alle mogelijkheden die Carerix te bieden heeft optimaal benut. Of het nu gaat om het uitlezen van vacatures, het ontwikkelen van slimme filters om de vacatures voor bezoekers goed vindbaar te maken of het ondersteunen van alle mogelijkheden rondom het direct solliciteren op een vacature.

De Carerix specialisten van RB-Media staan graag voor je klaar!

Lees meer over Carerix website ontwikkeling!

Wat levert Carerix?

Carerix is leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2003 en telt op dit moment bijna 60 medewerkers. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers. Deze gebruikers zijn verspreidt over 17 landen

Door RB-Media ontwikkelde Carerix websites

Bij RB-Media hebben we al jarenlange ervaring met de ontwikkeling van vacature websites met een Carerix koppeling. We hebben de afgelopen jaren onder andere voor de volgende organisaties een Carerix website mogen ontwikkelen:

  • Peoples Republic
  • Bluefin
  • YaWorks
  • Trinamics

Daarnaast worden er op dit moment door ons team nog enkele Carerix websites ontwikkelt.

Meer informatie over Carerix website ontwikkeling?

Ben je na het lezen van dit bericht benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van Carerix website ontwikkeling? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Breda, maar we komen ook graag bij jou langs om je meer te vertellen over het ontwikkelen van succesvolle Carerix websites!

Vragen over Carerix website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag