Jeroen Stafleu over zijn stage bij RB-Media

Stageverslag
Jeroen

Jeroen

oktober 2016Online marketeer

Tijdens mijn werkzaamheden bij RB-Media heb ik kunnen ervaren hoe het is om in een jong, informeel en ambitieus team te mogen werken. Ik heb erg veel geleerd op het gebied van online marketing en hiervoor wil ik mijn collega's erg bedanken.

Stage info
2016 Commerciële Economie Avans Hogeschool Breda

Per 1 november 2016 ga ik een nieuwe functie bekleden bij een ander bedrijf. En met een dubbel gevoel ga ik dus RB-Media verlaten. Aan de ene kant spannend omdat ik de volgende stap in mijn carrière ga maken en een andere functie ga uitvoeren, maar aan de andere kant ook erg jammer omdat ik het team van RB-Media ga verlaten. Onderstaand een korte terugblik op mijn periode:

Hoe kwam ik bij RB-Media?

Ik volgde van 2012 tot en met 2016 de studie Commerciële Economie op Avans Hogeschool te Breda. Voor mijn afstudeerscriptie voerde ik een onderzoek uit voor JM Corporate Finance. Hier kwam ik in aanraking met RB-Media, die de website hadden ontwikkeld voor JM Corporate Finance en daarnaast ook online marketing werkzaamheden voor hen uitvoerde. Tijdens mijn afstudeerperiode kwam ik diverse keren bij RB-Media over de vloer en het viel mij gelijk op dat er een leuke informele werksfeer hing.

In februari 2016 haalde ik vol trots mijn Bachelor Commerciële Economie. Toen begon de zoektocht naar werk... Ik kwam erachter dat je als afgestudeerde CE’er zonder relevante werkervaring niet makkelijk een baan kon vinden als online marketeer. Sollicitatie naar sollicitatie kreeg ik te horen dat ik te weinig werkervaring had… Hoe ging ik dit oplossen?

Ik besloot uiteindelijk een traineeship te zoeken zodat ik in mijzelf kon investeren en werkervaring op kon doen. Waar wilde ik dit doen? Het eerste bedrijf dat in mij opkwam was RB-Media omdat er simpelweg een fijne sfeer hing. Na een aantal mailwisselingen en een geslaagde oefencasus kreeg ik te horen dat ik 1 februari mocht beginnen! Ik bekleedde de functie Junior Online Marketeer via het Startersbeurs-principe dat vanuit de overheid geregeld wordt.

Tijdens mijn periode bij RB-Media kreeg ik vrijheid om te blijven solliciteren op fulltime banen. Mede door de bij RB-Media opgedane kennis en ervaring als online marketeer vond ik in oktober een toffe job bij mij in de straat. Dus moet ik helaas afscheid nemen van deze leuke functie en mijn lieve collega’s bij RB-Media.

Bedankt!

Tijdens mijn werkzaamheden bij RB-Media heb ik kunnen ervaren hoe het is om in een jong, informeel en ambitieus team te mogen werken. Ik heb erg veel geleerd op het gebied van online marketing en hiervoor wil ik in het bijzonder mijn collega, Remco, erg bedanken. Verder wil ik Rudy en Teun bedanken voor de gegeven kans om mijzelf te ontwikkelen binnen RB-Media.

Andere stagiaires over hun stage bij RB-Media
Richard
Richard

augustus 2010Online marketeer

De conclusie die ik mag trekken na 5 maanden is dat ik een ontzettend leuke stageperiode bij RB-Media heb gehad. Ik heb veel geleerd en veel gedaan. Hiervoor wil ik al mijn collega’s bedanken met in het bijzonder Rudy voor het coachen, de vele tips en de ervaringen die we hebben kunnen delen.

Wil
Wil

oktober 2012Online marketeer

Voor mij was de stage bij RB-Media een leerzame en gezellige ervaring waarbij ik veel heb opgestoken van online marketing en zoekmachine optimalisatie! Ik wil dan ook mijn collega’s en met name Rudy bedanken dat ik hier stage heb mogen lopen!

Ron
Ron

juni 2011Online marketeer

Ik ben tijdens mijn stage bij RB-Media veel bezig geweest met online marketing en Social media. Daarnaast heb ik kunnen zien wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een eigen bedrijf. Ik ben blij dat ik mijn stage bij RB-Media heb mogen doen en wil mijn collega’s bedanken voor de fijne tijd!

Bas Voskamp
Bas Voskamp

november 2018Carrière switch naar online marketing

Waar ik in vier jaar solliciteren niet in slaagde, ondanks het volgen van verschillende cursussen en een thuisstudie, is mij dankzij de 2,5 maand durende stage bij RB-Media in één keer gelukt. Een succesvolle carrière switch naar de online marketing afdeling bij a.s.r.

Wing-Sang
Wing-Sang

februari 2013Online marketeer

Na een succesvolle stageperiode bij RB-Media, kreeg ik een part-time baan aangeboden als Online Marketeer en daar ben ik nog steeds hartstikke trots op!

Wil jij ook stage lopen bij RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!