Ron van den Akker over zijn stage bij RB-Media

Stageverslag
Ron

Ron

juni 2011Online marketeer

Ik ben tijdens mijn stage bij RB-Media veel bezig geweest met online marketing en Social media. Daarnaast heb ik kunnen zien wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een eigen bedrijf. Ik ben blij dat ik mijn stage bij RB-Media heb mogen doen en wil mijn collega’s bedanken voor de fijne tijd!

Stage info
2010-2011 Commerciële Economie Avans Hogeschool Breda

Mijn stageperiode bij RB-Media duurde van februari 2011 tot en met juni 2011. Ik ben via een bekende van me in contact gekomen met Rudy Beers. Ik sprak Rudy over een eventuele stage voor het eerst na een wedstrijd van NAC in de Beatrix.

Leerzame tijd!

Ik was op zoek naar een stage en RB-Media stond open voor een stagiair op het commerciële gebied. Nadat ik mijn C.V. had opgestuurd met begeleidende brief verliep alles heel snel. Na nog een gesprek te hebben gehad, was ik aangenomen bij  RB-Media.

Toen mijn stage begon had ik nog geen ervaring in de deze branche. Ik wist nog niet veel over het ontwikkelen van websites. Dit is inmiddels veranderd en ik weet nu waar een goede website aan moet voldoen. Verder heb ik tijdens mijn stage bij RB-Media veel geleerd over online marketing. Met name ging dit over het opzetten van Social Media campagnes en zoekmachine optimalisatie.

Ik ben ervan overtuigd dat ik de kennis die ik heb opgedaan over Social Media later erg goed kan gebruiken. Steeds meer bedrijven voeren namelijk campagnes via Social Media. RB-Media is een klein en informeel bedrijf. Ik heb hier altijd met veel plezier gewerkt. De stageperiode van vijf maanden is dan ook erg snel voorbij gegaan. Wanneer ik een vraag had, kon ik altijd terecht bij Rudy. Hij heeft mij de afgelopen vijf maanden goed begeleid en voorzien van feedback. Verder kreeg ik genoeg tijd om mijn schoolopdracht op tijd af te ronden.

Andere werkzaamheden die ik heb gedaan, zijn het maken van verschillende plannen en analyses. Denk bijvoorbeeld aan marketing en communicatieplannen, acquisitie- en concurrentie analyses etc. Deze plannen of analyses werden gemaakt voor zowel RB-Media als voor klanten van RB-Media. Tevens heb ik bij een aantal gesprekken gezeten met (potentiële) klanten of eventuele samenwerkingspartners. Tijdens deze gesprekken heb ik gezien dat het belangrijk is om met de klant mee te kunnen denken. Dankzij de commerciële achtergrond van Rudy kan hij dit erg goed.

Ik heb kunnen zien wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een eigen bedrijf. Ik heb RB-Media tijdens mijn stageperiode ook flink zien groeien. We zijn ondertussen verhuisd naar een grotere kantoorruimte en er blijven leuke nieuwe en uitdagende projecten binnenkomen. Ik ben blij dat ik mijn stage bij RB-Media heb mogen doen. Ik wil mijn collega’s bedanken voor de fijne tijd. Uiteraard wil ik ook Rudy bedanken dat ik bij RB-Media stage heb mogen lopen en voor de feedback die hij mij heeft gegeven tijdens de stage.

Verder wens ik het team van RB-Media veel succes!

Andere stagiaires over hun stage bij RB-Media
Sjoerd
Sjoerd

februari 2013Programmeur

Nu ik zo terug kijk naar mijn stage heb ik een erg gezellig en leerzame stageperiode achter de rug gehad. Dit is te danken aan de gezellige onderlinge sfeer en de behulpzaamheid binnen het bedrijf.

Robin Zegers
Robin Zegers

februari 2020Programmeur

Mijn stage is enorm goed bevallen. Ik heb in de afgelopen maanden enorm veel geleerd en ik ben door de medewerkers van RB-Media met open armen ontvangen.

Billy
Billy

februari 2018Programmeur

Ik heb super veel kunnen leren dankzij alle vrijheid die ik kreeg. Bij RB-Media ben je geen stagiair, maar een volwaardige collega!

Nikita Roškovs
Nikita Roškovs

februari 2020Programmeur

Ik vond het heel fijn dat ik de ruimte heb gekregen om individueel aan de slag te gaan en te ontdekken waar ik toe in staat ben. Tegelijkertijd ontving ik waardevolle feedback en veel steun en praktische kennis in de momenten dat het even stroef liep en waarin ik hulp nodig had om weer de goede richting te vinden.

Wil
Wil

oktober 2012Online marketeer

Voor mij was de stage bij RB-Media een leerzame en gezellige ervaring waarbij ik veel heb opgestoken van online marketing en zoekmachine optimalisatie! Ik wil dan ook mijn collega’s en met name Rudy bedanken dat ik hier stage heb mogen lopen!

Wil jij ook stage lopen bij RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!