Social Media implementatie

Het succesvol implementeren van Social Media

Social Media implementatie

RB-Media helpt u graag bij de succesvolle implementatie van Social Media binnen de website van uw organisatie.

Social Media implementatie

Onder Social Media implementatie verstaan we bij RB-Media het verwerken van alle functionaliteiten die de verschillende Social Media platformen bieden binnen uw website. U kunt hierbij denken aan een Facebook login, een Twitter Feed op uw website en uiteraard het plaatsen van de knoppen naar de Social Media kanalen van uw bedrijf.

Voorbeelden van Social Media implementatie

Enkele voorbeelden van Social Media implementatie voor klanten van RB-Media.

Voorbeeld 1:
Voor enkele van onze klanten is gebruik gemaakt van de Facebook Connect plugin. Dankzij die tool is het mogelijk om met je Facebook gegevens in te loggen op die websites. Bezoekers hoeven dus geen extra accounts aan te maken en nieuwe wachtwoorden te onthouden. Men hoeft alleen in te loggen met de gegevens die ook voor Facebook worden gebruikt. Laagdrempelig en effectief!

Voorbeeld 2:
Op de websites van enkele van onze klanten is de Twitterfeed van Twitter geïntegreerd. Doordat deze klanten veel actief zijn op Twitter kunnen de bezoekers van de websites van deze klanten de Tweets ook live op de website bekijken en volgen.

Voorbeeld 3:
Bijna alle websites die door RB-Media worden opgeleverd worden voorzien van de Share This icoontjes. Dit betekent dat website bezoekers een interessant nieuwsbericht, product of dienst eenvoudig kunnen delen via hun favoriete Social Media kanaal.

Neem gerust contact met ons op voor meer voorbeelden van Social Media implementatie op de websites van onze klanten.

Meer informatie over Social Media Implementatie?

Wilt u meer informatie over Social Media Implementatie? Of wilt u direct aan de slag? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden op het gebied van Social Media implementatie voor uw organisatie kunnen bekijken.

Social media succesvol implementeren op uw website?
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions