“Wij zouden iedereen adviseren die bezig is om zijn bedrijf op internet te promoten zeker in gesprek te gaan met RB-Media.”

Jean-Paul Langeler

Jean-Paul Langeler

House of Pertijs

juni 2013

In 2012 heeft Pertijs Juweliers aan de Weerijssinel de overstap gemaakt naar House Of Pertijs aan de Parkstraat in Breda, om daar een unieke conceptstore te creëren waarin luxe juwelen en horloges gecombineerd worden met lifestyle.

Dit betekende ook dat onze website daarop aangepast moest worden, om de beleving die wij in winkel willen creëren ook zo goed mogelijk over te laten komen voor onze online bezoekers. Na contact te hebben gehad met diverse partijen hebben wij besloten om dit project te laten uitvoeren door RB-Media.

Dit simpelweg, omdat RB-Media direct meedacht en begreep wat wij wilden als klant. Direct in opvolging van het eerste gesprek werd op zeer korte termijn al een voorstel gemaakt dat precies aansloot bij onze wensen. Gezien de tijdsdruk die om het project aanwezig was heeft RB-Media ervoor gezorgd dat er direct geschakeld werd en is de website in een zeer korte tijd perfect opgeleverd.

Daarnaast heeft RB-Media ook onze webshop ontwikkeld, dit is een project wat bij RB-Media reeds is afgerond en waar wij nu intern druk mee bezig zijn om de webshop in te richten.

Als ik een aantal key-words moet omschrijven hoe de samenwerking met RB-Media is verlopen:

  • Accuraat
  • Effectief
  • Kwalitatief
  • Co-operatief
  • Professioneel

Wij zouden iedereen adviseren die bezig is om zijn bedrijf op internet te promoten door een website te ontwikkelen, zeker in gesprek te gaan met RB-Media.

Ik ben er vrij zeker van dat u dan mijn mening over dit bedrijf zal delen.

Jean-Paul Langeler
House Of Pertijs

terug naar de vorige pagina
  Jean-Paul Langeler
Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions