Portfolio

Lead2Deal

Lead2Deal

Lead2Deal gelooft in de kracht van verbinding tussen mensen. Ze organiseren bijeenkomsten om kennis en kennissen met elkaar te delen. Dit doen ze onder hun eigen naam, maar zeker ook voor anderen.

Over de klant

Lead2Deal presenteert zich als een organisch netwerk dat actief is met mensen uit bedrijfsleven, onderwijs & onderzoek, start up ondernemers en overheden.

Lead2Deal heeft tot missie het stimuleren van ondernemerschap door persoonlijke ontmoetingen. Door het combineren van verschillende soorten ondernemers en diverse sectoren, maken ze een horizontale dwarsdoorsnede van de stad Breda. Ze zorgen voor reuring en dynamiek, want juist daar liggen de kansen. Ze kijken naar de drijfveren en ambities van mensen en minder naar hetgeen nu exact op een visitekaartje staat.

Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde voor Lead2Deal uit Breda de volledige maatwerk website. Op deze website staat het aanbod van events dat door lead2Deal wordt georganiseerd centraal. RB-Media koppelde het ticketingsysteem Ticketflow aan deze website. Ticketflow is ontwikkeld door CM uit Breda en ontzorgt in het volledige proces rondom ticketing. Per evenement kunnen via de website nu eenvoudig tickets worden besteld.

Rondom de events worden veel foto's videos ontwikkeld. Uiteraard kunnen deze zaken ook eenvoudig op de website worden geplaatst en door bezoekers worden bekeken.


Website ontwikkeling Lead2Deal Breda

Datum
januari 2017

Geleverd
Website ontwikkeling
Mobiele websites & apps

Delen

Opgeleverd project

Het ontwerp

Homepage

Events

Tickets

Foto's

Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions