Project

Nieuwe website voor Tuinmeesters uit Oud Gastel!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 10 januari 2017

Tuinmeesters is een hoveniersbedrijf in het Noord-Brabantse Oud Gastel (tussen Roosendaal en Breda). Vanaf het eerste ontwerp van uw nieuwe tuin tot de aanleg en het onderhoud: Zij zorgen er voor! Met passie en enthousiasme creëren ze de mooiste tuinen. Tuinen om jarenlang van te genieten. RB-Media mocht de nieuwe website voor Tuinmeesters ontwikkelen.
Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde de volledige maatwerk website voor Tuinmeesters uit Oud Gastel. Bij Tuinmeesters hebben ze oog voor de kleinste details en onderscheiden ze zich door hun vakmanschap. Dit betekende dat de website ook een onderscheidend karakter moest krijgen waarbij fotografie van de mooiste tuinen centraal is komen te staan.

Binnen de website staan de diensten tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud centraal. Daarnaast bevat de website een enorm fraai aanbod met zeer diverse projecten die door Tuinmeesters zijn opgeleverd. Uiteraard is er binnen deze website ook alle ruimte om tevreden klanten aan het woord te laten.

Bekijk het project!

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag