Project

Nieuwe website voor MailCampaigns!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 7 mei 2020

RB-Media ontwikkelde onlangs voor samenwerkingspartner MailCampaigns uit Breda een nieuwe maatwerk website. De website voor het e-mailmarketing bureau is tot stand gekomen na verschillende strategische sessies met de klant. Uiteraard is de website geheel responsive en geoptimaliseerd voor gebruik op mobiel en tablet.

MailCampaigns is een jong, ambitieus en talentvol bedrijf op het gebied van e-mailmarketing uit Breda. Maar niet zomaar e-mailmarketing. Ze werken met campagnes die zorgen voor resultaten, omzetgroei en een vlekkeloze reputatie voor hun klanten. Alles wat MailCampaigns doet staat in het teken van resultaat voor de klant. Doordat ze binnen een project een verlengstuk zijn van de organisatie van de klant, nemen ze op dat gebied alle zorg uit handen.

Bekijk het project!

"Zeer tevreden met het proces en resultaat"

Robbin Oerlemans, Project Manager bij MailCampaigns: "Met hoge veeleisende verwachtingen kwamen we voor een nieuwe website bij onze samenwerkingspartner RB-Media. Deze verwachtingen hebben ze volledig (binnen de strakke planning) waargemaakt! Korte lijntjes, sterke sparringpartner en heldere communicatie. We zijn zeer tevreden met het proces en het resultaat. Met deze website zijn we klaar voor de toekomst!"

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie