Project

Magische nieuwe website voor pannenkoekrestaurant Dennenlucht uit Breda!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 28 mei 2020

Er was eens.. een nieuwe website voor pannenkoekrestaurant Dennenlucht! RB-Media ontwierp, in samenwerking met Marc & More, voor deze magische horecaonderneming een geheel nieuwe maatwerk website. Uiteraard onder scherp toezicht van eekhoorn Jaap, die de pannenkoeken van de kinderen versiert met zijn magische toversprinkels.

Pannenkoekrestaurant Dennenlucht is een unieke plek. Aan de rand van het Mastbos geniet je er van pannenkoeken en al het andere lekkers dat in de keuken wordt bereid. Ideaal voor een lekkere maaltijd met de (klein)kinderen, een heerlijke kop koffie tijdens het wandelen/fietsen of een gezellig high tea met vrienden/vriendinnen. Daarnaast is het restaurant uitermate geschikt voor feesten en partijen, waaronder kinderfeestjes bruiloften en zakelijke events.

En Dennenlucht heeft goed nieuws, want vanaf 1 juni kun je weer terecht voor een heerlijke pannenkoek of andere lekkernij! Kijk snel op de nieuwe website voor meer informatie en om een tafel te reserveren.

Bekijk het project!

Jaap en de Magische Toversprinkels

Wat maakt Dennenlucht dan zo magisch? Dat is Jaap met zijn magische toversprinkels. De op pannenkoeken verliefde Jaap maakt ieder maal speciaal met deze heerlijke lekkernij en bezorgt iedere bezoeker aan het restaurant daarmee een magische avond. En mocht je tijdens het eten iets zien bewegen in je ooghoek of in de verte "Joepi-de-Japie!" horen? Houd dan je pannenkoek goed in de gaten!

Wat deed RB-Media

RB-Media ontwikkelde voor Dennenlucht uit Breda een geheel nieuwe maatwerk website. Uiteraard is deze website volledig responsive waardoor hij ook op de tablets en smartphones van bezoekers prima functioneert. Daarnaast werd de Formitable boekingsmodule binnen de website geïntegreerd waarmee mensen eenvoudig een tafel kunnen reserveren.

Voordat we begonnen met het grafische traject van deze maatwerk website zijn we gestart met meerdere onderzoeken en interactieve sessies. Dit deden we voor dit project in goede samenwerking met Marc & More. Tijdens deze sessies hebben we samen met de klant gekeken naar de gewenste uitstraling en functionaliteiten voor deze website en is ook het verhaal van het restaurant onder handen genomen.

Mascotte Jaap is weer volop tot leven gewekt en speelt een belangrijke rol in de beleving van het restaurant bij kinderen. Naast kinderen hebben we ook de doelgroepen ouders en opa's en oma's onder de loep genomen en de juiste informatie geboden binnen deze nieuwe website. Het nieuwe verhaal is ondersteund met schitterende graphics die de mascotte tot leven wekken binnen de website. Deze graphics hebben ook offline in en om het restaurant een prominente plaats gekregen.

Tot slot is er goed nagedacht over de verschillende (zakelijke) events die door Dennenlucht Breda kunnen worden aangeboden. Ook op dat vlak stuurt de website bezoekers snel naar de juiste informatie.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie