Nieuws

Team Sales verwelkomt David

Geschreven op 18 september 2020

Na de eerdere berichtgeving over de nieuwe stagiairs Kenza, Steijn en Calvin mogen we opnieuw een aanwinst uitlichten: David Snoeijs. David gaat zich voornamelijk bezighouden met sales en doet dat in kader van zijn stageperiode die hij heeft als student Commerciële Economie. Aan Avans Hogeschool in Breda zit David momenteel in zijn derde jaar, waar hij nu dus (tijdelijk) de schoolbanken verlaat en zich gaat richten op RB-Media.

“De veelzijdigheid van het bedrijf, de ruimte die je krijgt en de vele ontwikkelmogelijkheden spraken mij erg aan”, begint David. “Na het eerste gesprek dat ik hier voerde was ik meteen enthousiast.” Ook de doelen die horen bij de ontwikkelmogelijkheden heeft hij al gesteld: “Ik hoop mijzelf de aankomende periode voornamelijk te ontwikkelen op het gebied van sales. Denk hierbij aan een stukje klantcontact, salesgesprekken en klanttevredenheid.”

'Zeer positief'

David ervaart zijn tijd tot nu toe goed, vertelt hij. “Ik ervaar mijn eerste week als zeer positief. Een erg gezellig team, een fijne werkplek en interessante werkzaamheden. Ik kijk uit naar een leerzame periode bij RB-Media.”

Wij wensen David veel succes toe gedurende zijn stageperiode bij RB-Media.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie