Nieuws

Steijn nieuwe aanwinst voor Team Design

Geschreven op 11 september 2020

Steijn Beijleveld komt het team van RB-Media (tijdelijk) versterken. De 19-jarige Bredanaar gaat als stagiair aan de slag bij Team Design. Voor een toffe stageplek hoeft Steijn zijn stad niet te verlaten, zo blijkt. “Ik ben derdejaars student Communicatie & Multimedia Design aan het Avans te Breda.”

“Voor mijn meewerkstage was ik op zoek naar een bedrijf dat in het verlengde staat van mijn bezigheden op school”, vertelt Steijn. “Aangezien het een meeloopstage betreft, richtte ik mij op een plaats waar ik de juiste begeleiding krijg voor mijn bezigheden. Ik werd door mijn oom, eigenaar van Hap en Tap, gewezen op RB-Media. Na een oriënterend gesprek kreeg ik de indruk dat RB-Media goed aansluit op mijn ontwikkeling en ik een goede uitdaging tegemoet ga.”

Ontwikkelen

“Ik hoop mijzelf hier goed door te kunnen ontwikkelen op het gebied van design en communicatie en daarnaast een goed beeld te krijgen van hoe het hier op de werkvloer er aan toegaat”, aldus een gemotiveerde Steijn.

Wij wensen Steijn veel succes toe gedurende zijn stageperiode bij RB-Media.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie