Nieuws

Deze week trappen onze nieuwe stagiaires het stageseizoen af!

Geschreven op 30 augustus 2018

Deze week trappen een aantal stagiaires het nieuwe seizoen af! Allemaal zullen ze een hele verschillende stage lopen binnen een van de teams bij RB-Media. Hieronder een stukje waarin duidelijk zal worden wie ze zijn en welke taken ze zullen vervullen.
Jisk

Om te beginnen stellen we Jisk graag aan je voor, hij is 20 jaar, woont in Breda en is derdejaars student aan de opleiding: ‘Commerciële Economie; Digital Business Concepts’ op het Fontys in Tilburg. Jisk was op zoek naar een stage bij een bedrijf dat zijn marketingkennis kon verbreden. Marketing is namelijk iets wat hem altijd al aangesproken heeft gedurende de opleiding.

“Toen ik bij RB-Media terecht kwam wist ik dat dit de juiste leeromgeving is. Dankzij de open sfeer voelde ik me super welkom en kennis over marketing hebben ze zeker! Ik heb er zin in!”, aldus Jisk.

Aranca

Op onze development afdeling komt Aranca stagelopen. Ze is 21 jaar, komt uit Prinsenbeek en volgt de opleiding ICT & Media Design op het Fontys in Eindhoven.

“Na mijn eerste gesprek was ik erg blij om te horen dat ik welkom was! De werkomgeving bij RB-Media is erg comfortabel. Ik kan hier alles vragen!”

Aranca zal zich tijdens haar stage focussen op het front-end ontwikkelen van websites.

Niels

“Mijn interesse ligt vooral bij de online media en RB-Media wilde mij de ruimte geven om ervaring op te doen op het gebied van user experience- en design. Ik ben hier dus geen nummertje en dat is fijn!”  

Binnen het design team is Niels de nieuwe aanwinst. Een creatieve duizendpoot van 23 jaar die de opleiding Communicatie & Multimedia Design volgt aan Avans Hogeschool te ’s Hertogenbosch. Bij RB-Media mag Niels een kijkje achter de schermen nemen; hoe zit het website design proces in elkaar? Hoe test je een design het beste bij je doelgroep? Dat zijn vragen waar hij, hopelijk, over een half jaar antwoord op kan geven.

Jara

Ja, je leest het goed… Er is een tweede Jara bij RB-Media! Jara is 22 jaar en studeert Technische bedrijfskunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Na dit half jaar hoopt ze haar Bachelor diploma op zak te hebben zodat ze door kan stromen naar de master ‘Innovation Management’. Ze zal zich het komende jaar bezig houden met de startup ABOUT:CRYPTO.

“Ik hoop dat ik veel nieuwe ervaringen kan opdoen tijdens mijn stageperiode bij RB-Media!”

Martijn

Ook Martijn mag zich sinds kort (en met trots) lid noemen van Team C. Deels zal hij zich bezighouden met een stageopdracht, maar hij zal ook zeker veel praktijkervaring op doen.

“Ik heb gekozen voor een stage bij RB-Media vanwege het mooie pand, de enthousiaste collega’s en de leuke sfeer binnen het bedrijf. Ik kijk uit naar de komende 20 weken!”

Martijn is 19 jaar oud en studeert Commerciële Economie op Avans Hogeschool in Breda.

Wil je ook stage lopen bij RB-Media?

We zijn regelmatig op zoek naar zelfstandige en gemotiveerde studenten die hun stage- of afstudeeropdracht bij RB-Media willen uitvoeren en op die manier een bijdrage willen leveren aan ons team. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of bekijk alvast de openstaande stage vacatures!

Nieuwsgierig naar ervaringen van andere stagiaires? Lees de stagereflecties van anderen die je voor gingen. 

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie