Nieuws

Versterking voor het Design team. Welkom Justus!

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 8 mei 2018

Binnen ons design team mag een klein beetje versterking natuurlijk ook niet ontbreken! Justus is gespecialiseerd in UX/UI design en zal een onderzoek uitvoeren dat gericht is op het huidige CMS gebruik van RB-Media (klanten).

Ik ben Justus de Bruin, 20 jaar en student op Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam. Daar zit ik nu in het 4e jaar en ik loop mijn afstudeerstage bij RB-Media. Zelf woon ik in Bergen op Zoom en ik houd me vooral bezig met de UX/UI design van producten en diensten. 

Wat ga ik doen bij RB-Media?
Ik ga onderzoek doen naar de manier waarop het marketing/analytics gedeelte van het CMS gebruikt wordt. Aan de hand daarvan kunnen verbeteringen doorgevoerd worden in het CMS systeem. Dit onderzoek voer ik uit door te kijken naar hoe klanten het marketing/analytics gedeelte van het CMS gebruiken. Vervolgens probeer ik iteratief ontwerp oplossingen te bedenken die een meerwaarde kunnen bieden aan de gebruiker. Heel simpel gezegd is mijn taak dus het inzichtelijk maken van informatie en data voor een zeer specifieke doelgroep.

Waarom een stage bij RB-Media? 
Ik werd direct enthousiast na het eerste gesprek, dit omdat RB-Media me een interne opdracht kon bieden met effect voor RB-Media zelf, maar ook voor haar klanten. Ik hoop natuurlijk veel te leren en veel ervaring op te doen, maar ik vind het zeker zo belangrijk dat ik RB-Media kan helpen richting een betere service als het gaat om marketing/analytics in het CMS.

Stage lopen bij RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag