Nieuws

Sinterklaas op bezoek bij RB-Media!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 3 december 2018

Woensdagmiddag 21 december werden we blij verrast door Sinterklaas die met vier zwarte pieten langs kwam bij ons op kantoor. De Sint had niet alleen voor alle kinderen een mooi cadeau meegenomen, ook het team van RB-Media werd verrast!

Het team van RB-Media wenst iedereen een hele fijne Sinterklaas! Tijdens het bezoek van de goedheiligman aan ons kantoor hebben we alvast een liedje voor jullie ingezongen. Deze blitse videoclip vinden jullie verderop in dit bericht :).

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht!

Dit jaar was het dan zo ver. In het 13e jaar van haar bestaan werd RB-Media bezocht door Sinterklaas. De Sint en zijn pieten werden zoals in onderstaande video is te zien hartelijk ontvangen door alle aanwezige kinderen en hun ouders. Alle kinderen mochten uiteraard bij Sinterklaas komen zitten en de Sint wist over alle kinderen wat te vertellen. Ondertussen stuiterden de vier Pieten door ons kantoor.

Uiteraard was er deze middag ook voor elk kind een leuk cadeau! De Sinterklaasmiddag was één groot kinderfeest met cadeaus, pepernoten en veel kabaal, ehh.. kindergezang :).

Zangkoor RB-Media!

Op het einde van deze geslaagde middag werd het team van RB-Media gevraagd ook nog een liedje voor de Sint te zingen. We lieten ons uiteraard niet kennen en zongen uit volle borst mee!

Meer weten over het verhaal van Sinterklaas?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie