Nieuws

Saber Karkache expert Online Marketing

Geschreven op 27 maart 2021

Een mooie mijlpaal voor RB-Media, het Online Marketingteam en de persoon in kwestie zelf: Saber Karkache mag zich expert noemen binnen zijn vakgebied. Saber is de derde expert binnen RB-Media, na Kishan Diepa (Service en Development) en Mike Houtepen (Development). Zijn jarenlange ervaring, de wil om het allerbeste werk te leveren en de kundigheid hebben Saber gebracht tot het punt dat hij zich expert mag noemen. “Maar dit is echt een team effort. We doen het allemaal samen.”
Expert-status

“Ik voelde dat ik in aanmerking zou kunnen komen voor de expert-status”, vertelt Saber. Directielid Jean-Paul Kuijpers was dit met hem eens. “Zo is het balletje gaan rollen.” Over zijn kwaliteiten vertelt Saber het volgende: “Ik zit inmiddels al ruim zeven jaar in het vak. Veel disciplines heb ik eigen gemaakt en ik heb ervaring met verschillende type klanten. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel kennis opgedaan op het gebied van SEO, SEA en Social Advertising. Die ervaring heb ik ook meegenomen naar RB-Media: we zijn nu in staat veel verschillende diensten aan te bieden op het gebied van online marketing. Nog completer dan voorheen”, aldus Saber.

“De strategische werkwijze is enorm gegroeid binnen het team”, vervolgt hij. “Daar heb ik mijn steentje aan kunnen bijdragen. Maar het is echt iets wat we samen met het team doen. Ik ben vooral blij dat ik mijn kennis kan delen met mijn directe collega’s, zodat we samen nog meer stappen kunnen zetten.”

Door zijn status als expert schakelt Saber nu ieder kwartaal met de directie over de te varen koers. Op die manier kan RB-Media, samen met het Online Marketingteam en de andere afdelingen, zich blijven ontwikkelen en de kernwaarden uitdragen: future proof online solutions voor al onze klanten.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie