Nieuws

RB-Media ondersteunt CoderDojo Gemeente Breda

Geschreven op 8 februari 2017

Wat is CoderDojo? CoderDojo is een open source, door vrijwilligers opgezette beweging. CoderDojo staat voor het houden van gratis, non-profit development clubs en reguliere sessies voor jonge mensen. Omdat CoderDojo open source is kan de invulling van elke Dojo anders zijn.

CoderDojo Breda heeft als ambitie kinderen in Breda te leren programmeren, zo zijn ze beter voorbereid op hun toekomst. Tijdens een Dojo krijgen kinderen tussen de 5 en 17 jaar de mogelijkheid tot een gratis computercursus programmeren onder begeleiding van experts.

Naast het leren programmeren, ontmoeten deelnemers ook anderen like-minded mensen. CoderDojo maakt development en leren programmeren dankzij die combinatie een leuke, sociale en kick ass ervaring!

Voor de geïnteresseerde mensen ouder dan 17 jaar is er de mogelijkheid om mentor te worden. Samen met de experts kun jij de kinderen een stap verder helpen!

Hoe ondersteunt RB-Media CoderDojo in Breda?

RB-Media is de initiatiefnemer van CoderDojo Breda. Ook stelt RB-Media haar werknemers beschikbaar als experts op het gebied van programmeren. Samen met Lead2Deal netwerk & events en de beschikbare locaties zorgen we telkens voor een succesvolle Dojo. 

In Breda werken we samen met de volgende locaties:

  • Bibliotheek Breda
  • Pocorner
  • Bibliotheek Zuid-Oost Breda
  • Incubator 
Iets voor u of uw kind?

Bezoek voor meer informatie, aanmeldingen en vragen over CoderDojo Breda gerust de Facebookpagina.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie