Nieuws

We verwelkomen Hidde bij RB-Media

Geschreven op 6 maart 2018

Hidde is een echte Bredanaar en heeft enorm veel zin om van zijn stageperiode een succes te maken! Hij wil graag meer leren over front-end development. In het onderstaande stukje stelt hij zich aan je voor.
Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Hidde Bosman en ik ben 20 jaar oud. Ik zit in het derde jaar van mijn opleiding Communication and Multimedia Design, het moment waarop we het “echte” bedrijfsleven mogen gaan ontdekken. Ik heb deze kans aangegrepen om een front-end development stage bij RB-Media te lopen. 

Waarom ik heb gekozen voor een stage bij RB-Media

Bij RB-Media hebben al eerder een aantal CMD studenten stage gelopen. Op mijn opleiding hoorde ik van deze oud stagiaires veel goede verhalen en nadat ik had gesolliciteerd als front-end developer volgde een zeer prettig sollicitatiegesprek. Uit dit gesprek bleek dat de Bredase roots van het bedrijf, onder andere, zorgen voor een breed scala aan projecten in en rondom Breda. Laten mijn roots nu ook in Breda liggen, een idealere combi kan bijna niet zou je denken!

Wat ga ik doen bij RB-Media?

Als stagiair front-end development ga ik ontwerpen die voor websites zijn vormgegeven, omzetten (slicen/basen) naar visueel werkende websites. Deze taak ga ik uitvoeren binnen team A, in dit team wordt nauw samengewerkt waardoor er uiteindelijk een geheel werkende website zal ontstaan voor klanten. De geheel werkende website bestaat uit een gedeelte front-end (het visuele) waaraan ik zal meewerken en een gedeelte back-end (hetgeen dat achter de schermen gebeurd). Ik hoop dat ik veel ervaring mag opdoen tijdens mijn stageperiode bij RB-Media!

Wil je ook stage lopen bij RB-Media?

Regelmatig zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een bijdrage willen leveren aan onze teams! Afstudeerders kunnen bij ons ook terecht. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of bekijk alvast de openstaande stage vacatures!

Nieuwsgierig naar ervaringen van stagiaires? Lees de stagereflecties van anderen die je voor gingen.  

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie