Nieuws

Twee nieuwe gezichten op de marketingafdeling!

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 8 mei 2019

Het marketingteam van RB-Media is volop in ontwikkeling! In verband met de groei van ons klantenbestand en de groei van ons dienstenaanbod zijn er twee nieuwe medewerkers aangenomen. Dennis en Elise zetten zich vanaf heden vol enthousiasme in voor de marketingtrajecten van RB-Media. Lees verder om hen te leren kennen!
Dennis: SEO specialist

Dennis is 35 jaar oud, vader van Noah en Deyn en komt uit Breda. Hij heeft een brede ervaring en inzetbaarheid in online marketing, maar is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO). Door middel van sterke analyses en bijpassende adviezen, zal hij onze klanten voorzien van online succes. (En van ietwat flauwe woordgrappen…)

“Met onze klanten hebben we een gezamenlijke doelstelling. Door de inzet van onze online marketing trajecten zorg ik ervoor dat we die doelstellingen behalen. Ik kijk met een nuchtere en frisse blik naar de campagnes en pas nieuwe methoden toe die écht werken. Door middel van duidelijke stappen werken we samen met klanten naar een succesvolle website!”

Deze kritische en vooruitkijkende blik van Dennis past absoluut bij de instelling van RB-Media. Dennis: “Al is vooruitkijken niet altijd handig met twee monitors.”

Elise: Content marketeer

Elise is 25 jaar oud en komt uit een klein dorp in de buurt van Dordrecht. Zij heeft een universitaire opleiding gevolgd in zowel communicatie als media design. Hierdoor heeft zij een sterke basis in het schrijven van content, maar ook in het (visuele) ontwerp van de marketingstrategieën!

 “Ik hou van afwisseling in mijn werk. Daarom is het heerlijk dat ik elke week bezig ben met verschillende, uitdagende marketing projecten. Van het opstellen van een merkverhaal en de bijpassende doelgroep, tot het ontwerpen van een frisse, converterende landingspagina!”

Elise is naar haar mening een echt ‘mensenmens’. Door middel van persoonlijk contact kan zij snel schakelen met de klanten voor future proof oplossingen. En gezellige mensen passen natuurlijk ook goed in het team van RB-Media!

Werken bij RB-Media?

Regelmatig staan er vacatures open op onze website. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Bekijk dan de openstaande vacatures of neem direct contact met ons op!

Meer weten over onze marketing diensten?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie