Calvin Zuidwijk versterkt Team Development

Nieuws

Geschreven op 4 september 2020

Uitbreiding! Met Calvin Zuidwijk verwelkomt RB-Media een enthousiaste stagiair, die het Development-team komt versterken. De 21-jarige student heeft de schoolbanken van het Grafisch Lyceum te Rotterdam tijdelijk ingeruild voor de Overemer. “Ik volg de opleiding Applicatie en Mediatechnologie en ik zit in mijn examenjaar. In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met programmeren, designen en gamen. In de zoektocht naar een stage kwam ik via Google uit bij RB-Media.”

“Uiteindelijk stelde ik een lijst op met bedrijven waar ik graag zou willen werken”, vervolgt Calvin. “RB-Media liet een geweldige indruk achter, door het warme welkom én omdat ik eerst een dagje mee mocht lopen om de sfeer te proeven binnen het bedrijf. Ik zit nog in mijn eerste week en ben positief verrast. Het team voelt aan als een warme en vertrouwelijke omgeving. Het lijkt gewoon een familie.”

Doel

Calvin heeft zijn doel voor na zijn periode bij RB-Media al voor ogen: “Na mijn stage start ik direct met mijn eindexamens. Daarna is het mijn plan om het werkveld in te gaan!”

Wij wensen Calvin veel succes toe gedurende zijn stageperiode bij RB-Media.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Facebook updatet richtlijnen voor organische posts | RB-Media Nieuws Facebook update: nieuwe richtlijnen voor posts
Klaar voor de nieuwe Google Analytics? | RB-Media Artikel Nieuws Klaar voor de nieuwe Google Analytics?