Nieuws

Nog een toevoeging aan het development team!

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 1 augustus 2019

Billy kennen we eigenlijk al sinds 2017 toen hij in zijn derde jaar kwam stage lopen bij RB-Media. Nu 2 jaar later mogen we hem officieel verwelkomen in Team Development!

Billy Bouman, 22 jaar oud en sinds jongs af aan al dol op alles wat ook maar een beetje met computers te maken heeft. Het is daarom ook niet zo gek dat Billy na de middelbare school begon aan een studie informatica op de Avans hogeschool te Breda.

“Ik ken RB-Media van mijn derdejaars stage (2017), het was liefde op het eerste gezicht. Twee jaar later, na afloop van mijn afstuderen, ben ik dan logischerwijs ook als ontwikkelaar bij RB-Media aan de slag gegaan.”

In de afgelopen jaren heeft Billy een brede kennis op gebied van informatietechnologie opgebouwd. In zijn vrije tijd was hij regelmatig bezig met IT-beveiliging. Tijdens zijn studie heeft hij zich daarom middel van een minor de kans gegrepen om zichzelf te specialiseren in IT-beveiliging. Naast IT-beveiliging is hij veel bezig geweest met blockchain-technologie, dit is niet vreemd want er zijn veel raakvlakken tussen deze twee gebieden. Tijdens het afstuderen heeft hij onderzoek gedaan naar het detecteren van afwijkend gebruikersgedrag met behulp van machine learning.

“Het ontwerpen en ontwikkelen van informatiesystemen heb ik inmiddels redelijk onder de knie. Ik vind het heerlijk om mijn tanden in complexe vraagstukken te zetten of om met nieuwe technologieën, technieken en methodieken aan de gang te gaan.”

Er gaat voor Billy geen dag voorbij waarop Spotify minder dan twee draaiuren krijgt. In zijn vrije tijd gaat Billy graag op stap met vrienden, gamed hij zo af en toe en kijkt hij graag een film of serie.

“Ik ben hier helemaal in mijn element en werk met mensen die, net als ik, alles willen geven voor RB-Media en haar klanten. Elke dag streven we er naar om op alle fronten onze diensten nóg beter te maken, de hoeveelheid energie die hieruit voortkomt, is kenmerkend voor RB-Media.”

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie