Nieuws

Afstuderen bij RB-Media: Lars doet het

Geschreven op 9 december 2020

Een afstudeerstage voor Lars, waar hij zich met name gaat richten op RB-Media's label RBorne. En dat is vrij bijzonder te noemen. Niet vanwege zijn opdracht, maar omdat Lars al werknemer was van RB-Media: "Ik voel me hier thuis."

"Inmiddels zit ik in mijn vierde jaar van de studie SPECO Sportcommunicatie", vertelt Lars. "Bij onze opleiding betekent dat dat je een half jaar afstudeert bij een stagebedrijf. Sinds het voorjaar van 2019 ben ik al parttime medewerker voor RB-Media, op de Marketingafdeling. En dat doe ik met veel plezier, dus ik ben enorm blij dat ik ook kan afstuderen hier."

"De komende periode ga ik mij richten op het nieuwe label van RB-Media: RBorne. Hoe gaan we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk ondernemers zien wat RBorne voor hen kan betekenen? Er is onwijs veel mogelijk op het gebied van website ontwikkeling en marketing. Dat wil ik graag overbrengen: daarom is het extra mooi dat ik hiernaar ook onderzoek mag doen."

Veel succes met je onderzoek bij RB-Media, Lars!

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie