Nieuws

Afstudeerstage bij Betacompany voor Diederik Abbing

Geschreven op 11 december 2020

Diederik Abbing (25) versterkt het team van RB-Media. Hij zit in zijn afstudeerjaar van de studie ICT & Media Design, waar hij nu in de fase is aangekomen dat hij bij een bedrijf mag afstuderen. De komende maanden gaat hij als stagiair zich bezig houden met de probleemstelling: hoe kan de Betacompany, waar RB-Media medeoprichter van is, het inwerkproces van medewerkers versnellen door middel van een digitale tool?

"Twee jaar geleden had ik een SCRUM workshop gekregen van RB-Media en toen wist ik al: hier wil ik wel afstuderen! De sfeer op dat moment was zo goed dat ik mij gelijk thuis voelde. Een paar maanden geleden stuurde ik een bericht naar Jean-Paul, de directeur, die ik al eerder had ontmoet. Na twee leuke gesprekken was het duidelijk en wist ik waarmee ik RB-Media de komende maanden kan gaan helpen", vertelt Diederik.

Ambities

"Na mijn afstuderen zou ik graag mij verder willen ontwikkelen in het front-end development en User Experience. Ik zou graag beter willen worden in het realiseren van mijn ideeën, zodat ik andere kan blijven helpen", aldus een ambitieuze Diederik.

Wij wensen Diederik veel succes toe gedurende zijn stageperiode bij RB-Media en de Betacompany.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie