Afstudeeronderzoek Beta-Company voor Freya

Geschreven op 10 december 2020

RB-Media heeft er een afstudeerstagiaire bij: Freya gaat aan de slag voor Beta-Company om de naamsbekendheid van de onderneming te verhogen. Inmiddels is ze al enkele bezig en vertelt ze haar verhaal.

Stagiaire Freya stelt zich voor: "Mijn naam is Freya, 22 jaar en vierdejaars studente communicatie aan de Avans Hogeschool in Breda. Voor mijn afstudeerstage ben ik op zoek gegaan naar een creatief, professioneel en mediagericht bedrijf. Ik ben tijdens mijn zoektocht toen uitgekomen bij RB-media. Hier stond geen vacature open, maar het bedrijf leek mij zo leuk en interessant dat ik een open sollicitatie had verstuurd. Onverwachts kreeg ik toen een hele leuke reactie en zijn we in gesprek gegaan om te kijken wat er mogelijk was.

Doordat RB-media een nieuwe startup genaamd Betacompany heeft opgezet wat nog niet bekend is onder haar doelgroep, kwam mijn aanmelding eigenlijk perfect uit en stond het vraagstuk al redelijk snel vast. Ook de klik was meteen aanwezig en kon ik zo snel mogelijk aan de slag!

RB-media is een bedrijf wat jou echt ziet als een medewerker in plaats van stagiair en die er ook vanuit gaan dat jij staat waar je wil staan. Zolang jij gedreven bent en zin hebt om aan de slag te gaan, biedt RB-media jou de handvatten!"

Veel succes en plezier bij RB-Media en Betacompany, Freya!

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag