Mario over werken bij RB-Media

Collega aan het woord
Mario

Mario

Backend Developer

Voor mijn gevoel is het nog maar kortgeleden dat ik bij RB-Media binnenkwam. Toch ben ik al sinds april 2012 werkzaam als programmeur. Het team was in 2012 nog klein en de werkzaamheden waren uiteenlopend.

Waar ik me op mag focussen

Door de gezonde groei van RB-Media gedurende de afgelopen jaren zijn de werkzaamheden specifieker geworden. Het gaf mij de kans om mezelf te richten op de technische, niet-zichtbare kant van websites en applicaties, de zgn. backend.

Van de vier backend developers die werkzaam zijn bij RB-Media ben ik er één. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het ontwerpen en documenteren van webapplicaties waarbij de daadwerkelijke ontwikkeling met collega’s samen gedaan wordt.

Ondanks dat ik mijzelf het label backend developer heb opgeplakt ben ik ook erg geïnteresseerd in de technische kant van de frontend. Met name VueJS; een JavaScript framework.

Ontdekken en vernieuwen

Voor het ontdekken én in de praktijk brengen van de laatste methoden en technieken is bij RB-Media altijd ruimte geweest. Soms was een ontdekte techniek geen lang leven beschoren maar de kennismaking er mee heeft mij altijd nieuwe inzichten gegeven die later altijd van pas bleken te komen. Deze ruimte om technieken te ontdekken geeft mij veel inspiratie, energie en dus plezier.

Blockchain ontwikkelingen

In 2014 kreeg RB-Media de kans om met diverse blockchain projecten aan de slag te gaan. Zeer interessante projecten waarbij er een hoop technische kennis verworven moest worden. Het vinden van technische documentatie voor programmeren rondom een blockchain was al een uitdaging op zich. Een hoop heb ik mijzelf aan moeten leren. Over ontdekken en vernieuwen gesproken….

We zijn inmiddels voor het vierde jaar bezig met een applicaties die gebruik maken van een blockchain. Eén van deze applicaties is gericht op de muziekindustrie. In dit kader zijn wij onlangs nog afgereisd naar een muziekconferentie op Ibiza.

De ontwikkelingen rondom blockchaintechnologie blijven mij boeien. Ik wil me er alleen nog maar meer in verdiepen hier bij RB-Media.

Medewerkers aan het woord!
Mike
Mike

Programmeur

Het is bij RB-Media belangrijk dat je als medewerker goed in je vel zit, graag bezig bent met nieuwe uitdagingen en natuurlijk met plezier je werk doet!

Werken bij internetbureau RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!