Elise aan het woord!

Collega aan het woord
Elise de Koning

Elise de Koning

Online marketeer

In relatief korte tijd heb ik ontzettend veel bij RB-Media geleerd. Ik kijk terug op een hele fijne periode in het marketingteam!

Op het moment van schrijven ben ik net een paar dagen niet meer werkzaam bij RB-Media. Het lijkt gek om dan nog een stuk voor op de website te schrijven, maar dat is het niet! Mijn vertrek bij RB-Media is namelijk in goed overleg gegaan. Dat ik heb besloten om een nieuwe uitdaging te zoeken, is voor beiden iets om trots op te zijn.

Mijn begin bij RB-Media

We spoelen even terug naar maart 2019: ik was net afgestudeerd van mijn master aan de Universiteit van Tilburg. Ik was enthousiast, kritisch, ik kon goed schrijven… maar ik had nog weinig praktijkervaring in marketing. Ondanks dat kreeg ik mijn plekje in het marketingteam, als content schrijfster en projectcoördinator.

Groei in marketingkennis

Al snel groeide het team van marketeers, onze hoeveelheid marketingklanten én mijn kennis van online marketing. Ik leerde van de gespecialiseerde collega marketeers alles over SEO, SEA, CRO, social media, branding en copywriting. Deze laatste twee werden al snel mijn specialisaties, waardoor ik voor tientallen bedrijven een merkverhaal mocht schrijven op basis van interactieve branding sessies.

Groei als persoon

Met een diploma op zak in communicatie en/of media zijn je mogelijkheden zeer breed. In de praktijk heb ik pas écht veel geleerd en ervaren wat ik leuk vind. Met de ondersteuning van het team en operationeel directeur Jean-Paul Kuijpers heb ik in korte tijd grote stappen kunnen zetten in de richting waar ik heen wilde groeien.

Door te specialiseren in branding heb ik een vak gevonden waar ik zowel creatief als analytisch aan de slag kon. En met de sterke en brede basis in marketingkennis die ik bij RB-Media heb opgedaan, kan ik nu de diepte in bij mijn nieuwe functie als Brandmanager!

Een fijne sfeer

Zodoende ga ik aan de slag bij een nieuwe werkgever, maar kijk ik terug op een hele fijne periode bij RB-Media. Ik heb het er altijd ontzettend naar mijn zin gehad met alle slimme en gezellige collega’s. Het is een ontzettend mooi bedrijf, waar altijd een goede sfeer heerst en je de kans krijgt verder te ontwikkelen. Ik maak met liefde (én een beetje heimwee) plaats voor een nieuwe specialist die hier hard kan groeien in ons hechte team. Bedankt RB-Media!

Medewerkers aan het woord!
Mike
Mike

Programmeur

Het is bij RB-Media belangrijk dat je als medewerker goed in je vel zit, graag bezig bent met nieuwe uitdagingen en natuurlijk met plezier je werk doet!

Werken bij internetbureau RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!