Mike aan het woord!

Collega aan het woord
Mike

Mike

Programmeur

Het is bij RB-Media belangrijk dat je als medewerker goed in je vel zit, graag bezig bent met nieuwe uitdagingen en natuurlijk met plezier je werk doet!

Als stagiair ben ik in 2008 begonnen bij RB-Media en vanaf het begin al direct betrokken bij alle aspecten rondom het ontwikkelen van websites, webshops en applicaties. Vanaf het begin af aan heb ik gemerkt dat er binnen RB-Media veel doorgroeimogelijkheden waren en dat er altijd wordt aangestuurd op verbeteringen en innovaties.

Vanaf het moment dat ik bij RB-Media begon in 2008 ben ik vooral betrokken geweest als all-round programmeur. Buiten het programmeren van websites ben ik uiteindelijk ook steeds meer betrokken geraakt bij het optimaliseren van websites voor de zoekmachines en het waarborgen van de veiligheid van onze systemen. Ook het waarborgen van de privacy van website bezoekers behoort tot mijn takenpakket. Sinds 2018 vertolk ik binnen RB-Media ook de rol van Privacy Officer.

Binnen RB-Media is sinds ik hier ben begonnen uiteraard veel veranderd. Wat hierin vooral voorop staat is dat de werknemers met plezier naar het werk komen wat goed te merken is aan de enthousiaste stagiairs en de nieuwe medewerkers die graag lange tijd werkzaam blijven binnen RB-Media.

De laatste jaren zijn we binnen RB-Media multifunctioneler geworden en zijn we gaan werken met verschillende teams die elkaar goed aanvullen. Hiermee houden we elkaar goed scherp en blijven nieuwe projecten altijd uitdagend. Hierin stellen we klanttevredenheid altijd hoog in het vaandel.

RB-Media is natuurlijk een bedrijf, maar het is binnen de organisatie nog belangrijker dat je als medewerker goed in je vel zit, graag bezig bent met nieuwe uitdagingen en natuurlijk met plezier je werk doet!

Medewerkers aan het woord!
Elise de Koning
Elise de Koning

Online marketeer

In relatief korte tijd heb ik ontzettend veel bij RB-Media geleerd. Ik kijk terug op een hele fijne periode in het marketingteam!

Werken bij internetbureau RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!