Realisatie

Geavanceerde en goed functionerende websites

Website ontwikkeling, realisatie

Tijdens deze fase worden de door u gewenste functionaliteiten ontwikkeld en wordt de website aangesloten op het beheersysteem.

Realisatie

Wanneer het grafische ontwerp succesvol is afgerond, is de volgende stap de technische ontwikkeling van uw website. Tijdens deze fase worden de door u gewenste en in de offerte of het functioneel ontwerp opgenomen functionaliteiten ontwikkeld. Ook wordt de website aangesloten op het beheersysteem waarmee de website eenvoudig onderhouden kan worden.

Het beheersysteem (CMS)

Alle door RB-Media ontwikkelde websites worden voorzien van het door RB-Media in eigen beheer ontwikkelde beheersysteem. Dit wordt ook wel een CMS (content management systeem) genoemd.

Ons beheersysteem maakt het mogelijk om zelf uw website te onderhouden zonder dat hiervoor technische kennis vereist is. Alle wijzigingen die u in het beheersysteem aanbrengt worden direct doorgevoerd op de website. Daardoor is het onderhouden van een website snel, eenvoudig en effectief.

Alle typen onderhoudswerkzaamheden die u in de toekomst zal uitvoeren op uw website kunnen worden ondergebracht in het beheersysteem. Denk daarbij aan het toevoegen of wijzigen van teksten, foto’s, nieuwsberichten of het aanmaken van nieuwe menu-items.

Zoekmachinevriendelijk beheersysteem (CMS)

Het komt vaak voor dat een content management systeem HTML code produceert die totaal niet geschikt is voor de zoekmachines. Om dit te voorkomen hebben we bij RB-Media een zoekmachine vriendelijk beheersysteem ontwikkeld. Dit is belangrijk omdat de zoekmachines de technische achtergrond van uw website daardoor beter kunnen lezen en de website beter geïndexeerd kan worden. Hiermee vormt het door RB-Media ontwikkelde beheersysteem een prima basis voor goede resultaten op het gebied van zoekmachine optimalisatie!

Uiteraard blijven wij dit beheersysteem continue door ontwikkelen zodat al onze klanten kunnen profiteren van de nieuwste technieken.

De oplevering van uw website

RB-Media ontwikkelt haar websites op een beveiligde testomgeving. Hierdoor kunt u als klant al tijdens het traject meekijken en de vorderingen in de gaten houden. Nadat wij uw project hebben opgeleverd zullen wij het eindresultaat aan u presenteren en u een training geven in het werken met het beheersysteem.

Na deze training weet u precies hoe u uw website bij kunt houden. Komt u thuis en heeft u toch nog vragen?
Onze medewerkers kunnen vanaf afstand met u meekijken en helpen u graag verder!

Meer informatie?

Wilt u een gratis demonstratie van, of meer informatie over ons beheersysteem?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Laat uw succesvolle website ontwikkelen door RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions