Future proof webhosting oplossingen

Ook voor jouw website!

De hosting van je website is bij RB-Media in goede handen. In samenwerking met True, een gerenommeerde Nederlandse hostingprovider, leveren we een kwalitatief zeer hoogwaardige hostingoplossing. True is ISO-9001 en ISO-27001 gecertificeerd en hoort bij de top van Nederlandse hostingproviders. Met deze certificeringen voldoen we samen met True aan de hoogste standaarden als het gaat om informatiebeveiliging. 

De intensieve samenwerking tussen RB-Media en True houdt in dat onze mensen samenwerken aan het continu verbeteren van de interactie tussen de website en haar hostingomgeving. Twee zaken die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Host je bij RB-Media, dan kies je voor optimale snelheid en bereikbaarheid van je website, nu en in de toekomst!

Future proof website webhosting oplossingen met onze partner True

De voordelen van onze website hosting oplossing

Topkwaliteit tegen topsnelheid aanbieden. Dat is wat we met onze True hosting oplossing beloven!

Door onze nauwe samenwerking met True hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid en prestaties van door RB-Media ontwikkelde websites. Met True als technologiepartner kunnen we onze klanten altijd de beste prestaties beloven. De technische specialisten van True weten precies hoe we bij RB-Media werken en monitoren 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van de door ons ontwikkelde websites.

De voordelen op een rij:

  • Topkwaliteit tegen topsnelheid!
  • ISO-9001 en ISO-27001 gecertificeerd
  • De hoogste standaarden rondom informatiebeveiliging
  • Gemiddelde up-time van 99,99%
  • 24-uurs monitoring
  • Dagelijkse backups
Website hosting op maat

Regelmatig hebben onze klanten speciale wensen of eisen op het gebied van website hosting. Onze partner TRUE weet precies hoe RB-Media haar websites ontwikkelt. Door deze goede samenwerking kunnen TRUE en RB-Media altijd de maatwerk hosting oplossing leveren die het beste bij jouw wensen past.

Of het hierbij nu gaat om een losse server, een losse virtuele server of een combinatie van servers. Alles is bespreekbaar!

Neem contact met ons op voor meer informatie
Service & Support afdeling

Onze service-medewerkers assisteren je graag bij alle hosting-gerelateerde zaken. Of het nou gaat om het doorvoeren van een DNS-wijziging, het koppelen van een domeinnaam of het installeren van een SSL-certificaat. Onze service-medewerkers nemen je deze zorgen volledig uit handen.

Lees meer over deze afdeling

Vragen over onze webhosting oplossingen?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!