“We kijken terug op een fijne, hele professionele en goed gestructureerde samenwerking met RB-Media.”

Garrelt Schuil

Garrelt Schuil

Just for the Record

juni 2013

In 2012 is het team van Just For The Record een samenwerking gestart met RB-media voor het ontwikkelen van het platform www.jftr.tv. Deze samenwerking is tot stand gekomen via Wisa Chhay van het Ontwerpers Collectief (wijzijnhoc.nl) uit Breda.

Ik werkte namelijk al enige tijd samen met Wisa voor alle grafische toepassingen van het bedrijf. Hij heeft vervolgens de introductie geregeld met RB-Media. Na een aantal prettige gesprekken met Teun en Rudy van RB-Media hebben we onze ideeën omgezet in een plan waarin het platform in verschillende fases wordt ontwikkeld. Daarbij kijken we terug op een fijne, hele professionele en goed gestructureerde samenwerking, waarbij de input en kennis van RB-Media ons ook goed heeft geholpen.

Daarnaast is het een project geworden waar heel veel passie in zit van de bouwers van RB-Media,  dus we kunnen nu ook al genieten van een aantal extra features, waar we RB-Media natuurlijk dankbaar voor zijn.

Het team, de deskundigheid, en de flexibiliteit van RB-Media zijn wat ons betreft erg goed bevallen. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een jonge, dynamische, flexibele club!

Garrelt Schuil
Creative Director JFTRterug naar de vorige pagina
  Garrelt Schuil
Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions