Maarten Verbunt - Starvalley.nl

Referentie
Maarten Verbunt

Maarten Verbunt

Directeur, Starvalley

De medewerkers van RB-Media zijn uitermate betrokken, pro-actief, professioneel en gepassioneerd.

Maatwerk is beter dan Wordpress

Voor mijn bedrijf Star Valley wilde ik simpelweg een website hebben die goed gevonden zou worden in Google, echter heb ik dit deels onderschat. De vorige website heb ik namelijk door een ander bedrijf laten bouwen middels Wordpress. Dit Wordpress CMS-systeem zou mijn inziens voldoende bijdragen aan de optimale vindbaarheid van de website op het internet, alleen bleek het tegenovergestelde waar.

Na deze negatieve ervaring ben ik op zoek gegaan naar een internetbureau dat zichzelf bovengemiddeld goed presenteerde op het internet en dus ook organisch goed vindbaar was in Google. Logischerwijs heb ik dit als uitgangspunt genomen voor mijn keuze voor RB-Media. Ik dacht: "Als zij zichzelf goed kunnen onderscheiden als internetbureau en/of websitebouwer, dan kunnen ze dat ook goed voor hun klanten".

Betrokken, pro-actief, professioneel en gepassioneerd!

Na een aantal gesprekken met RB-Media bleek 'de wereld van websites' er heel anders uit te zien dan wat ik had gedacht én bleken er diverse mij nog onbekende aspecten zeer relevant te zijn voor de optimale vindbaarheid van een website. Doordat RB-Media een eigen CMS-systeem gebruikt als fundament voor het bouwen van iedere website, hebben zij direct controle over ieder aspect dat een positieve invloed heeft op de gebruiksvriendelijkheid, snelheid en vindbaarheid van de website.

De medewerkers van RB-Media zijn hierin uitermate betrokken, pro-actief, professioneel en gepassioneerd. Gezamenlijk doen ze er alles aan om er een succesvol geheel van te maken; ik zou iedereen hen aanbevelen!

De door RB-Media geleverde diensten bij dit website ontwikkeling project:

Samen werken aan een future proof oplossing?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!