Portfolio

Marianne Vos

Marianne Vos

Marianne Vos is een Nederlandse veldrijdster en wielrenster. Ze is tweevoudig olympisch kampioene en dertienvoudig wereldkampioene, zowel in het veld als op de weg.

Over de klant

Tijdens de Olympische Spelen in Beijing (2008) won ze bij het baanwielrennen de gouden medaille op de puntenkoers. Tijdens de Olympische Spelen in Londen (2012) won ze de gouden medaille op het onderdeel wegwedstrijd. Marianne is daarmee absoluut één van de meest succesvolle Nederlandse sportvrouwen.

Wat deed RB-Media?

RB-Media heeft in het voorjaar van 2014 de complete nieuwe website van Marianne Vos mogen ontwikkelen. Zowel op grafisch als op technisch vlak hebben wij onze expertise voor dit project in mogen zetten.

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze website was het centraliseren van alle beschikbare content die door Marianne via de diverse Social media kanalen met de wereld wordt gedeeld. Als fan van Marianne heb je momenteel weer genoeg aan het bezoeken van de officiële fanwebsite om op elk moment van de dag op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Hiervoor maken we gebruik van updates vanaf populaire Social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Daarnaast worden vanuit Strava de statistieken van alle wedstrijden en trainingsritten direct na de finish op de website getoond.

Via de tijdlijn kunnen fans eenvoudig terugzoeken wat Marianne in het verleden heeft gepresteerd. Met behulp van één simpele muisklik weet je bijvoorbeeld precies wat Marianne in november 2013 heeft gepresteerd en meegemaakt.

Naast bovenstaande bevat de website nog tal van interessante functies die de fanbeleving versterken. Ook de website voor Lars Boom is enkele weken na de website van Marianne Vos door ons opgeleverd. Bekijk de website voor meer informatie, of neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Datum
juli 2014

Geleverd
Website ontwikkeling
Mobiele websites & apps
Webapplicaties

Delen

Opgeleverd project

Het ontwerp

Homepage

Biography

Contact

Photo

Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions