Werken bij website laten maken

Vind het juiste personeel!

Door het maken van een werken bij website vinden mogelijke werknemers je sneller en gemakkelijker en kunnen ze alle loopbaanmogelijkheden bekijken binnen jouw organisatie. Werken bij website laten maken? 

Neem contact op!

Wat is een werken bij website?

Goed personeel is natuurlijk lastig te vinden. Om dat te bewerkstelligen wil jij je concurrentie een stap voor zijn en goed vindbaar zijn voor geschikt personeel dat op zoek is naar een baan. Een ‘werken bij’-website helpt daarbij. Dit is een speciale website waar je vacatures kunt plaatsen en veel informatie geeft over je bedrijf. Op een werken bij website wordt bovendien precies duidelijk gemaakt welke carrièremogelijkheden een bedrijf heeft. Alle informatie over een baan zijn daar te vinden. De website is verrijkt met informatie om de juiste talenten te bereiken en overtuigen.

Sollicitaties vanuit jouw website

Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen kernwaarden en kenmerken. Dat geldt natuurlijk ook voor websites. Het is daarom van belang dat een werken bij website wordt gemaakt op basis van de identiteit van jouw bedrijf. Een website moet er niet alleen goed uitzien, maar moet ook op de juiste manier communiceren en alle benodigde informatie hebben. Het is dus belangrijk om de website toegankelijk te houden voor het personeel waar jij naar op zoek bent. RB-Media helpt je hierbij. Wij zorgen ervoor dat jouw website een goede vindbaarheid heeft, gebruiksvriendelijkheid is en voor zoveel mogelijk conversies (oftewel: sollicitaties) zorgt. Bovendien denken we graag met je mee over hoe we de identiteit van jouw bedrijf goed kunnen overbrengen.

Succesvolle websites voor Carerix en Bullhorn

Een belangrijk onderdeel van een werken bij website is tevens een goede koppeling met de recruitmentsoftware die jouw bedrijf gebruikt. Bij RB-Media hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen van websites met onder andere koppelingen met Carerix en Bullhorn. Wij ontwikkelen voor jouw organisatie een succesvolle website, of je nu in de recruitmentbranche zit of simpelweg vaak personeel zoekt. RB-Media heeft jarenlange ervaring op gebied van maatwerk website die draaien met Carerix en Bullhorn. Met onze expertise creëren we een prachtige, goed vindbare werken bij website voor jouw organisatie.

Carerix is een leverancier van CRM & ATS voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een Saas-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Voor de beste service en resultaten, werkt Carerix samen met een netwerk van verschillende strategische partners. Bij een door RB-Media ontwikkelde Carerix websites is technisch vakmanschap, oog voor design en de implementatie van slimme online marketing oplossingen gegarandeerd.

Voorbeelden van werken bij websites

Bij RB-Media hebben we al veel verschillende werken bij websites of vacature websites ontwikkeld. We hebben dan ook al jaren ervaring met het maken van websites met koppelingen met verschillende CRM-systemen. Voor meerdere organisaties hebben we werken bij websites mogen maken:

  • Yaworks
  • Peoples Republic
  • Trinamics
  • Bluefin
  • EDIS

Vragen voor RB-Media?

Heb je nog vragen over een werken bij website? Of heb je andere vragen in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dan bekijken we samen de mogelijkheden voor een werken bij website voor jouw organisatie.

Werken bij website laten maken?

Ik sta voor je klaar! Matthias

Content specialist

076 78 51 526 Neem contact met ons op!