Exploitatie

Webhosting en domeinnamen.

Webhosting en domeinnamen

De technische ontwikkeling van uw website is gereed, uw website is klaar om gelanceerd te worden. Kies de juiste domeinnaam, een hostingpakket op maat en uw website kan live!

Exploitatie

De technische ontwikkeling van uw website is gereed, uw website is klaar om gelanceerd te worden! De website zal gekoppeld worden aan de door u gekozen domeinnaam en online geplaatst worden op een hostingpakket op maat. Afhankelijk van uw concept en de gekozen strategie is dit een goed moment om aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren. Ook kunnen we u van dienst zijn bij de inzet van Social Media marketing.

Domeinnamen

Het is aan te raden om over één of meerdere domeinnamen te beschikken, zodat bezoekers uw website gemakkelijk kunnen vinden. Voor de registratie van domeinnamen kunt u ook bij ons terecht. RB-Media verzorgt registraties van alle type domeinen. Heeft u elders al een domeinnaam geregistreerd en wilt u deze graag verhuizen? Ook daar kunnen we u bij van dienst zijn.

Webhosting

Een belangrijk onderdeel van uw website is de hosting. Deze dienst draagt zorg voor de bereikbaarheid van uw website op het Internet. RB-Media biedt complete hostingpakketten die volledig op uw wensen kunnen worden afgestemd.

In tegenstelling tot de meeste andere hosting aanbieders hanteren wij geen vaste tarieven en dus geen vaste pakketten. Wij kijken individueel per klant hoeveel dataverkeer en opslagruimte er benodigd is. Zo krijgt u als klant bij RB-Media een hosting pakket op maat en daardoor betaalt u niets teveel!

Meer informatie?

Heeft u vragen over het registreren of verhuizen van domeinnamen, of vragen over webhosting? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Laat uw succesvolle website ontwikkelen door RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions