Creatie

Strak en professioneel webdesign

Website ontwikkeling, creatie

De vormgeving van uw website of applicatie is zeer bepalend voor de beleving van uw bezoekers en moet goed aansluiten bij het imago van uw organisatie en/of de wensen van uw doelgroep.

Creatie

Nadat uw online doelstellingen binnen de concept & strategie fase duidelijk zijn geformuleerd kan onze grafische afdeling aan de slag met uw opdracht. De vormgeving van uw website of applicatie is zeer bepalend voor de beleving van uw bezoekers en moet goed aansluiten bij het imago van uw organisatie en/of de wensen van uw doelgroep. Als u al een vaste huisstijl gebruikt kan onze grafische afdeling deze doortrekken voor gebruik op het internet.

Uiteraard houden wij tijdens de grafische ontwikkeling van uw website of applicatie ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid daarvan. Een spectaculair website ontwerp waarbij de website bezoeker al snel de weg kwijt raakt schiet namelijk alle doelen voorbij.

De in de eerste fase samen met u opgestelde navigatiestructuur voor de website zal dus ook belangrijke input zijn voor deze grafische fase en ervoor zorgen dat bezoekers met het grootst mogelijke gemak de door hun gewenste informatie kunnen vinden.

Praktijkvoorbeelden en toepassingen

Naast het vormgeven van websites en webshops kunt u bij ons ook terecht voor een hoop andere online toepassingen waarbij vormgeving een belangrijk aspect is. Denk daarbij aan het ontwerpen van online applicaties, mobiele applicaties, actiepagina's, nieuwsbrieven en broadcasting toepassingen.

In ons portfolio vindt u tal van voorbeelden van door ons ontwikkelde websites, webshops, applicaties etc. Wilt u meer zien? Neem dan gerust contact met ons op!

Het ontwerpen van logo's, huisstijlen en drukwerk behoort niet tot onze dienstverlening. Binnen ons netwerk hebben wij wel enkele zeer goede partijen verzameld die wij u kunnen aanbevelen en die u daar graag bij van dienst zijn.

Meer informatie over creatie?

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen over het onderdeel creatie of daaraan gerelateerde zaken? Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Laat uw succesvolle website ontwikkelen door RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions