Magento webshop ontwikkeling

Webshops die verkopen!

Magento webshop ontwikkeling? RB-Media uit Breda staat bekend om de ontwikkeling van succesvolle webshops. Dé basis voor jouw duurzame online succes!

Neem contact op!

Magento webshop ontwikkeling?
Wat is het?

Magento is een gratis open source e-commerce-platform geschreven in PHP en het populairste webwinkelsysteem van dit moment. De software werd ontwikkeld in samenwerking met vrijwilligers en steun van Varien Inc. (nu Magento Inc.) uit Californië. Varien publiceerde de eerste versie van Magento op 31 maart 2008. Roy Rubin, voormalig CEO van Varien, verkocht later een groot deel van het bedrijf aan eBay. Volgens marktonderzoek uit maart 2016 is het marktaandeel van Magento onder de 10 meest populaire e-commerce-platformen 29,1%.

Vanwege het laagdrempelige karakter veel webdesigners gebruik van Magento bij de ontwikkeling van hun webshops. De voornaamste reden hiervoor is dat de software zeer voordelig is en dat je nauwelijks hoeft te kunnen programmeren om een webshop te ontwikkelen. Je download een template naar keuze en past vervolgens kleuren, logo, afbeeldingen en teksten aan. En klaar is je webshop!

Naast deze "voordelen" heeft Magento webshop ontwikkeling ook een hoop nadelen. Het komt vaak voor dat na de ontwikkeling van een Magento webshop alsnog veel problemen ontstaan. In de volgende alinea vind je alvast enkele belangrijke redenen om niet voor Magento ontwikkeling te kiezen. RB-Media heeft echter een goed alternatief met onze maatwerk webshops!

De nadelen van Magento webshops

Hackgevoelig, onderhoudsgevoelig en traag.

Het marktaandeel van Magento is enorm. Dit gegeven gecombineerd met het gratis open source principe (de code ligt open en bloot op tafel) maakt het pakket erg interessant voor hackers. Deze hackers kunnen eenvoudig zoeken naar veiligheidslekken om zo malware en reclame op je webshop te plaatsen. De vele beschikbare plugins/modules maken dit risico alleen maar groter.

Veel functionaliteiten binnen een Magento webshop worden namelijk met behulp van plugins en modules uitgebreid. Dit maakt het zoals eerder vermeld enorm eenvoudig om met dit pakket een webshop te ontwikkelen. Op technisch gebied schiet de kwaliteit echter vaak tekort. Een bekend gevolg is dat de laadtijd van de webshop trager wordt en er al snel na de livegang van de webshop veel onderhoud nodig is. Daarnaast is de shopadmin ook erg traag in gebruik waardoor het toevoegen (en aanpassen) van producten een tijdrovende klus kan worden.

Vaak worden belangrijke updates vergeten en/of te laat uitgevoerd met het gevolg dat je webshop niet meer naar behoren werkt. Op deze manier kan een Magento webshop al snel beveiligingslekken bevatten.

Magento webshop ontwikkeling zien we bij RB-Media als een prima eerste stap online. Wanneer snelheid, veiligheid, kwaliteit en Google vindbaarheid een rol gaan spelen adviseren we te gaan voor maatwerk webshop ontwikkeling.

Het alternatief voor Magento!

Maatwerk webshop ontwikkeling door RB-Media!

We houden bij RB-Media niet van trage onveilige webshops met veel onvoorzienen kosten voor onderhoud. Daarom bieden we onze klanten maatwerk webshop ontwikkeling en gaan bij onze webshops oog voor design, technisch vakmanschap en de implementatie van slimme online marketing oplossingen hand in hand. Een maatwerk webshop van RB-Media uit Breda is perfect afgestemd op jouw doelgroep en jouw specifieke doelstellingen.

Daarnaast zijn onze webshops veilig, aantrekkelijk vormgegeven en enorm snel. Een trage shop is afhaakmoment nummer 1 bij potentiële klanten dus snelheid is enorm belangrijk. Onze maatwerk webshops bieden je daarnaast enorme scoringskansen in Google. Online marketing kent geen beter vertrekpunt.

Kortom: onze maatwerk webshops zijn een springplank voor jouw online verkoopsucces!

Lees meer over webshop ontwikkeling!

Vragen over Magento webshop ontwikkeling?

Heb je na het doornemen van deze pagina vragen over Magento webshop ontwikkeling in Breda? Of ben je benieuwd naar het alternatief dat RB-Media je kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Breda maar we komen uiteraard ook graag bij jou langs!

Klanten aan het woord!

Onze klanten vertellen je graag over hun ervaringen met RB-Media. Een aantal van onze klanten hebben eerder negatieve ervaringen gehad met Magento webshop ontwikkeling en ervaren nu de kracht van een maatwerk webshop!

Boye Snoek
Boye Snoek

Product Manager,
Carat Nederland B.V.

RB-Media zorgde voor goede begeleiding in het hele proces en leverde een perfecte maatwerk website oplossing die voldoet aan al onze wensen!

Maarten Verbunt
Maarten Verbunt

Directeur,
Starvalley

De medewerkers van RB-Media zijn uitermate betrokken, pro-actief, professioneel en gepassioneerd.

Rolf Demoet
Rolf Demoet

Directeur,
Trinamics

RB-Media gaat verder. Het proces om te komen tot een (nieuwe) website is indrukwekkend. Het is niet alleen techniek en design, je wordt ook gedwongen na te denken welke doelgroepen je wilt bereiken, welk verhaal je wilt vertellen en tot welk resultaat de website moet leiden.

Een greep uit het werk van RB-Media

Trots op ons werk!

We laten je graag zien wat het alternatief is voor Magento webshop ontwikkeling. Onze maatwerk webshops zijn perfect afgestemd op jouw doelgroep en jouw specifieke doelstellingen. Bekijk ons portfolio voor al onze maatwerk webshops.

Website ontwikkeling voor J. & Th. van der Veldt uit Wouw
Purchasing, selling, and dismantling of heavy equipment machinery J. & Th. van der Veldt uit Wouw
Website ontwikkeling voor pannenkoekrestaurant Dennenlucht uit Breda
Beleef de magie bij Dennenlucht Breda! Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht
RB-Media ontwikkelde de nieuwe maatwerk website voor Boston Bay Bulls!
Boston Bay Bulls community Money. Mindset. Matters.
Webshop ontwikkeling met ZOHO-koppeling voor RE.SOLVE
RE.SOLVE
Skincare & Cosmetics
Webshop ontwikkeling met ZOHO-koppeling

Vragen over (het alternatief voor) Magento webshop ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Neem contact op!