Statistieken & Analyses

Analyseer uw website statistieken!

Statistieken & Analyses

Door uw website statistieken met behulp van Google Analytics te analyseren kunnen we uw website aanpassen aan het gedrag van de bezoeker.

Statistieken & Analyses

Bij RB-Media gebruiken we voor het analyseren van de statistieken van de websites van onze klanten Google Analytics. Dit is een gratis dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd aan u als gebruiker weer te geven. Google Analytics geeft u onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Hoeveel bezoekers heeft mijn website gemiddeld per dag?
  • Welke pagina's van mijn website zijn wel of niet populair?
  • Uit welke landen en/of steden komen mijn bezoekers?
  • Hoe lang blijven bezoekers gemiddeld op mijn website?
  • Via welke zoekopdrachten komen bezoekers mijn website binnen?
  • Via welke verwijzende websites komen bezoekers mijn website binnen?

Statistieken analyseren met behulp van Google Analytics

Het doel van Google Analytics is om de beheerder van een website een duidelijk beeld te geven van onder andere zaken als de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Aan de hand van deze informatie kunt u in samenspraak met RB-Media eventuele reclamecampagnes of zelfs delen van de website aanpassen aan het gedrag van de bezoeker.

Met Google Analytics kunt u dus al het verkeer op uw website eenvoudig meten en gedetailleerd het bezoekersgedrag analyseren. Daarnaast kan Google Analytics ook nog gekoppeld worden aan Google AdWords. Hierdoor kunt u heel precies zien hoe effectief en winstgevend de Adwords campagnes zijn, tot op het zoekwoordniveau nauwkeurig.

RB-Media analyseert uw website statistieken

Voor al onze zoekmachine marketing klanten implementeren we bij RB-Media Google Analytics. We richten Google Analytics voor u in en stellen doelen en trechters in waarmee we informatie verzamelen over het bezoekersgedrag van de bezoekers op uw website. Google Analytics is voor ons een overzichtelijk instrument om de effectiviteit van uw website te monitoren en te kijken of de gestelde doelen behaald worden.

Meer informatie over het analyseren van uw website statistieken met behulp van Google Analytics?

Wilt u meer weten over het analyseren van uw website statistieken met behulp van Google Analytics? Neem dan gerust contact met ons op voor een demonstratie of de integratie van Google Analytics binnen uw website.

Analyseer samen met RB-Media uw website statistieken en doe gerichte aanpassingen!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions