Daniel over zijn stage bij RB-Media

Stageverslag
Daniel

Daniel

oktober 2016Programmeur

RB-Media is een geweldig bedrijf met leuke collega’s die elkaar willen helpen om tot een goed resultaat te komen. Een bedrijf met een informele werksfeer maar waar kwaliteit wordt gewaarborgd.

Stage info
2015-2016 Media Development Radius College Breda

Aan het eind van het 2e jaar moesten wij een half jaar lang stage lopen. Nadat ik al meerdere stages had gelopen omdat ik tussendoor ook nog van opleiding ben geswitcht wist ik wat ik van een stage kon verwachten. Ik ben op zoek gegaan naar een bedrijf wat bij mij past. Toen ik op de website van RB-Media terecht kwam wist ik het meteen. Dit wordt mijn stage plek!

RB-Media gaat mee met de laatste ontwikkelingen

Na wat informatie te lezen over het bedrijf op de website heb ik zonder te twijfelen direct gebeld. Omdat zowel Rudy als Teun niet aanwezig waren heb ik mijn motivatiebrief en CV per e-mail opgestuurd.

Ik heb toen in eerste instantie een terugkoppeling van Rudy gehad op mijn mail waarna ik daarna met Teun een datum heb geprikt voor een gesprek. Tijdens dit gesprek was mij al heel snel duidelijk dat dit echt het bedrijf was waar ik naar op zoek was om mij verder te ontwikkelen. RB-Media, een bedrijf dat veelal mooie opdrachten heeft liggen en interessante projecten.

Na dit gesprek kreeg ik ongeveer 1 week later antwoord dat ik was aangenomen als stagiaire. Een hele opluchting omdat RB-Media het enige bedrijf was wat ik had benaderd en ik 100% zeker wist dat ik hier stage wilde lopen.

Mijn eerste half jaar heb ik me vooral bezig gehouden met front-end ontwikkelen. Het omzetten van Photoshop-bestanden naar HTML/CSS. Na 2 projecten kon ik ook een hele website gaan bouwen en mocht ik ook de backend hiervan doen. Omdat ik mijzelf verder wil ontwikkelen in PHP, en backend mij ontzettend aanspreekt omdat ik dat het liefst doe, heb ik een gesprek gehad om dit meer te kunnen doen omdat ik me verder wilde ontwikkelen.

Tegen het einde van het half jaar moest ik gaan nadenken over een nieuwe stage, omdat ik na de zomer weer een half jaar stage moesten lopen. Ik heb toen met Teun en Rudy overleg gehad over de mogelijkheden om nog een half jaar te blijven. Ik had een hele leuke en leerzame 1e stageperiode gehad en ik had het gevoel dat ik nog veel meer kon leren hier. RB-Media is een bedrijf dat nog steeds groeit en mee gaat met de laatste ontwikkelingen.

Uiteindelijk heb ik vanuit school goedkeuring gehad en kon ik na de zomer weer een half jaar stage lopen bij RB-Media. Ik heb tijdens de tweede stage periode gehoor gekregen van Rudy en Teun en ik heb meer backend opdrachten gekregen en kon me dus verder ontwikkelen hierin. Ik heb een hele goede samenwerking gehad met mijn collega Mike. Mike doet onder andere een groot deel van de ontwikkelingen voor het maatwerk CMS van RB-Media. Omdat ik ook een aantal opdrachten heb kunnen doen voor het CMS heb ik dus veel samengewerkt en overleg gehad met Mike.

Conclusie: RB-Media een geweldig bedrijf met leuke collega’s die elkaar willen helpen om tot een goed resultaat te komen. Een bedrijf met een informele werksfeer maar waar kwaliteit wordt gewaarborgd!

Andere stagiaires over hun stage bij RB-Media
Ruud
Ruud

augustus 2017UX Designer

Je diploma halen en meteen aan de slag kunnen bij RB-Media, wat wil je nog meer?

Emil Vleghels
Emil Vleghels

juni 2020Sales

Ik heb mijn kennis op het gebied van Sales flink uit kunnen bereiden tijdens mijn stage bij RB-Media.

Billy
Billy

februari 2018Programmeur

Ik heb super veel kunnen leren dankzij alle vrijheid die ik kreeg. Bij RB-Media ben je geen stagiair, maar een volwaardige collega!

Jessica
Jessica

maart 2015Programmeur

Tijdens het half jaartje dat ik stage liep bij RB-Media, heb ik niet alleen ontzettend veel geleerd, maar heb ik ook een super leuke tijd gehad.

Kenrich Hersisia
Kenrich Hersisia

februari 2020Online Marketing

Mijn persoonlijke vaardigheden zijn erg gegroeid. Het toegewezen worden van projecten en namens RB-Media evenementen bijwonen gaf een gevoel van vertrouwen dat ik echt heb kunnen waarderen.

Wil jij ook stage lopen bij RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!