Edwin Wulterkens - Wulterkens Clothing

Referentie
Edwin Wulterkens

Edwin Wulterkens

Directeur, Wulterkens Clothing & Customized Wear

Het uiteindelijke resultaat wat betreft de nieuwe Wulterkens Clothing webshop is echt fantastisch!

Tijd voor een nieuwe webshop!

Het was de hoogste tijd voor Wulterkens Clothing om te denken aan een geheel vernieuwde responsive webshop. Niet alleen wilden wij onze webshop voorzien van een hippe en frisse look, ook hadden wij behoefte aan een internetbureau waar wij een klik mee hebben. Omdat wij al jaren zaken deden met een webdesign bureau waarmee wij niet altijd tevreden waren op het gebied van communicatie, service en diensten, moest er gewoon een nieuwe start gemaakt worden met een andere partij.

Zo zijn wij terecht gekomen bij RB-Media. De eigenaar/directeur; Rudy Beers heeft ons tijdens het introductiegesprek in Breda in geuren en kleuren kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn wat betreft de (Webshop ontwikkeling) diensten van RB-Media. Niet alleen is dit team van jonge en talentvolle mensen zeer vakkundig en meedenkend, ook hebben wij tijdens diverse besprekingen ondervonden dat de service gecombineerd met snelheid een onderdeel is van hun bedrijfscultuur.

Meedenkend, innovatief en creatief

Het uiteindelijke resultaat wat betreft de nieuwe Wulterkens Clothing webshop is fantastisch. Het fijne van alles is dat de ontwikkeling en de creatie van de nieuwe webshop samen met RB-Media erg aangenaam is verlopen. Goed overleg, meedenkend, innovatief en creatief zijn de trefwoorden die wij graag koppelen aan RB-Media.

Dank jullie voor het resultaat en jullie service!

De door RB-Media geleverde diensten bij dit webshop ontwikkeling project:

Samen werken aan een future proof oplossing?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!