Greetje Derks - Nacstreetleague.nl

Referentie
Greetje Derks

Greetje Derks

Coördinator maatschappelijk bij NAC Breda, NAC Streetleague

Dit project toont de maatschappelijke betrokkenheid van RB-Media én de binding met onze club en de stad Breda.

Dé straatvoetbalcompetitie van Breda

Al het nieuws over dé straatvoetbalcompetitie van Breda is vanaf vandaag weer te vinden op de website van de NAC Street League. De afgelopen twee maanden was de website tijdelijk uit de lucht, omdat er werd gewerkt aan een nieuwe digitaal platform. Het in Breda gevestigde RB-Media, ook verantwoordelijk voor de huidige website van NAC, wierp zich op als partner voor de vormgeving van het online platform. In het kader van maatschappelijke betrokkenheid én de binding die het heeft als sponsor met de club is de nieuwe website vanaf vandaag officieel een feit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De samenwerking met RB-Media is in een breder perspectief geplaatst dan enkel het vormgeven van een website. De komende drie seizoenen is het full-service internetbureau ook met haar naam verbonden aan het project NAC Street League. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is de naam van het internetbureau verpacht aan verschillende onderdelen in de competitie. Zo staat elk seizoen de RB-Media Kick Off bijeenkomst en RB-Media Finaledag op het programma. Daarnaast wordt elke week de RB-Media Topscorer van de week bekend gemaakt op de website en Facebook-pagina van de NAC Street League.

“De samenwerking met RB-Media is een mooie eerste stap om projecten van Teamplay@NAC ook te verbinden met partners uit het regionale bedrijfsleven”, vertelt projectcoördinator Greetje Derks. “Met de uitvoering van projecten trachten we de maatschappelijke ambities van NAC Breda en haar stakeholders te realiseren. Echter is het ook de intentie om het regionaal bedrijfsleven te activeren zodat zij in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen aansluiting kunnen vinden bij een project. Het realiseren van een win-winsituatie staat altijd centraal bij dergelijke samenwerkingsverbanden”, besluit Derks.

De door RB-Media geleverde diensten bij dit website ontwikkeling project:

Samen werken aan een future proof oplossing?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!