“Het resultaat dat RB-Media voor Media Shapers heeft neergezet is prachtig.”

Madelon Bouman

Madelon Bouman

Media Shapers

februari 2016

We hebben RB-Media een aantal jaren geleden leren kennen als een professionele, betrouwbare webdesigner. Het was voor ons dan ook niet moeilijk om te bepalen wie de website voor ons nieuwe bedrijf, Media Shapers, zou gaan ontwikkelen.

RB-Media levert niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten een toegevoegde waarde. Met ons bedrijf ondersteunen we namelijk bedrijven op het gebied van online en offline communicatie. Ons werk in een notendop: we geven communicatie adviezen, schrijven strategische plannen, ontwerpen grafische producten, schrijven teksten en blogs en we zijn actief met social media voor onze klanten.

Omdat de wereld van media en communicatie groter is, werken wij samen met een team van specialisten. RB-Media is één van de specialisten die tot ons team van partners behoort. RB-Media ondersteunt onze klanten op het gebied van website ontwikkeling, webshop ontwikkeling en zoekmachine positionering. Doordat we al een aantal jaren samenwerken, weten we wat we aan elkaar hebben. Samen nemen we de zorg van de klant uit handen doordat we rechtstreeks met elkaar communiceren en de klant daardoor één aanspreekpunt behoudt.

Wilt u een website laten ontwikkelen die volledig aansluit op uw wensen en ideeën? Dan bent u bij RB-Media aan het juiste adres. Ze denken proactief met u mee maar laten de keus aan u. Ze staan open voor feedback en weten uw wensen om te toveren naar een heel mooi resultaat. Daarnaast verliezen ze de functionaliteit van uw website nooit uit het oog!

Het resultaat dat RB-Media voor Media Shapers heeft neergezet is prachtig. Onze website spat van het scherm maar is ook functioneel en duidelijk. Onze eigenheid zit er in. Bedankt RB-Media. Dat jullie nog maar veel bedrijven van een mooie, functionele website of webshop mogen voorzien!

Madelon Bouman
Media Shapers

terug naar de vorige pagina
  Madelon Bouman
Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions